![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
nu a observat nimeni?
jock - banned :shock: |
You have been banned for the following reason:
evita referirile la site-uri auto Date the ban will be lifted: 07-04-11, 22:00 Super baieti 4Tuning! BV BV haide-ti sa le purtam stick-erle pe lunete! |
nu-i dai ban ca mi-a dat un site auto:
Originally Posted by bogdy.ghetto View Post Salut ma intereseaza modelul asta de filtru daca il ai sau daca il poti aduce...asta sau ceva asemanator. Il vreau cu tot cu solutiile pt curatare si uleiul ala. Multumesc! Incearca aici:http://www.coastadeest.ro, sigur are ce vrei. |
geo jock: ...cat de idiot sa fi sa spui asa ceva ...evita referirile la site-uri auto ....peste tot ,"la semnatura" este pus un link catre un alt site AUTO ....mare idiot ,bravo
|
de tot ***-ul de ce nu e semnat de cine e dat ban-ul, macar sa fie barbat, o fi vre unul ca ..... nu dau nume da vine acum tunig show si am citeva flecme de impartit. back in bussines
|
Iar e scandal şi isterie, nicio zi fără circ, doar secţiunile diferă. :)
Am verificat, problema e īn felul următor: greşeala e īn descrierea penalizării: referirile sunt la forumuri, nu site-uri, postul pentru care jock nu poate posta 24 de ore (adevărul că trebuie să fie īngrozitor, e o chestiune de supravieţuire) făcea trimitere către un alt forum auto. Văd postul şters şi observ o chestie: deşi forumul apărea cenzurat cu steluţe postarea a fost modificată, cu spaţii, ca să apară denumirea. Asta īn condiţiile īn care ştiţi că secţiunea nu are moderator dedicat, intră doar observatorii/supermoderatorii, pe sărite cānd apucă, şi rugămintea majoră a fost ca noi cei care postăm aici să ne controlăm singuri postările. Nu e niciun secret, de ani de zile 4tuning e foarte strict īn ce priveşte referirile la alte "veveveuri" romāneşti, o ştim cu toţii şi o acceptăm implicit cānd postăm aici, aşa funcţionează treaba dintotdeauna şi nu o să se schimbe, ne adaptăm sau ne alăturăm taberei care dă cu flegme pe 4t, nu e supărare, e chestiune de opţiune personală, nimeni nu impune treaba asta şi nici n-ar putea vreodată s-o facă. Sunt uimit de două postări: bogdy, ai pus un alt post acolo, ori a fost dezinformat ori ai vrut să naşti ceva scandal, nu ştiu, dar nu e ok. b_60upe, ştiam că eşti un tip cerebral, de ce postezi la modul ăsta? presupunānd că l-ai īntālni pe sm-ul care a şters postul, crezi că ăsta ar fi un motiv suficient ca să te iei cu el aşa? Mă rog, trece-o īn contul meu (deşi nu e), că parcă noi tot mai avusesem ceva discuţii mai vechi (nu mai reţin sigur), sunt convins că o să tragem linie cānd ne vedem şi stăm de vorbă şi sigur bătaie nu iese :) Mai cu calm, că nu e pe bani, serios... |
Să nu mai fie discuţii, am ridicat cele 24 de ore de suspendare, acum sper că īncetează şi jignirile, chiar nu merită pentru aşa un nimic :) Spun şi eu....
|
1 Attachment(s)
(era sa lesin daca nu postam pe seara asta) ..Multumesc Alex
...gata si capacelele |
Quote:
Cu plăcere, spor la postat :) |
frumos le sade 8):-)...
|
bai frate criminale rau de tot jantele....ce buza au :D
e sexy tare asa cracanata pe spate..se vad bine tare :X bafta cu masina e criminala....:D |
"...gata si capacelele"
Ne place place place :D |
frumos frumos... poate ramai fara roti jock .. :lol:
|
Am cate doua antifurturi pe fiecare roata 8) :twisted: ....deci ?!? o sa se chinuie putin "derbedeul" :D
|
Quote:
|
Foarte taree Jock.......unde ai pus mana mereu ai facut o treaba buna.....RESPECT
|
1 Attachment(s)
Multumesc Dragos :oops:
..poza de calendar :D "Daily driven' sau .....din ciclul "Mafia pe finetti" ..un cartof la portbagaj 8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O arde undercover:-)
|
am vazut masina live. e mult peste asteptari...nici nu se compara pozele cu realitatea. m-am indragostit pur si simplu :X
iar daca mergi in spatele ei = orgasm |
Multumesc :oops: .... ma bucur ca iti place ;)
...nici tu nu esti departe ...prea low :D (cu jantele astea ,ai intrat si tu in randul "lumii" :lol: ) |
3 Attachment(s)
...8)
|
atat ai last-o :shock: sau e doar pt poze :P ??
|
..pentru poze bineanteles ....(+200kg portbagaj 8) )
|
fromoasa jucaria ta jock :twisted: in curand o sa o faci si mai bomba mai o vopsea si e ce trebe :D
|
mama da ti-ai luat cartofi nu gluma :) , asa este alex arata mult mai bine in realitate decat in poze
|
1 Attachment(s)
jock,iti mai aduci aminte de golfu asta cumintel?:peace:
|
1 Attachment(s)
..mda, eram si eu mai mic in lumea asta a "modificarilor ",nu ca as fi acum cine stie ce
...uite una si mai frumoasa :D ( tuning da' tuning) |
cross golf?:D
|
1 Attachment(s)
...uite aici cross golf :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
...timpul trece ,printesa' creste :D ....maine, poimaine raman si fara masina 8)
|
frumoasa masinutza hmm jantele ti le fur :D
|
Sa iti traiasca!
Cum ai pus ''limbuta''? pentru ca la mine fix in locul unde vine limbuta ii o bucata de plastic... |
1 Attachment(s)
Multumesc ;)
:D ...se taie "bagheta" aia (foto) |
ai pus poza asta se umple golfurile 4 de carlig de remorcare :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning