Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia PTM (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/97733-dacia-ptm.html)

Relu_GTT 17-09-10 13:50

Re: Dacia PTM

nu-i grav...

B-99-SAA 17-09-10 14:16

Dupa cum a zis Alex, ma asteptam sa fie mai nasol de atat... dar bine ca nu e! O face asiguratorul, sau ii da banii pe paguba conform devizului estimat (am inteles ca se poate)? Sper sa o repare curand :)

alex.p7m 17-09-10 14:23

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3664431)
Dupa cum a zis Alex, ma asteptam sa fie mai nasol de atat... dar bine ca nu e! O face asiguratorul, sau ii da banii pe paguba conform devizului estimat (am inteles ca se poate)? Sper sa o repare curand :)

am ales banii pe paguba iar masina intra la dezmembrat ... nu stam noi de indreptat podele/lonjeroane/stalpii/praguri etc etc etc ( pe partea stg a mai fost lovita 1 foarte urat in cur ... si se poate vedea pe la inceputu topicului ... si a fost indreptata si facuta de aia de la dacia ... da au facut`o deampulea ... si de la socu asta + altele adunate se cam duce partea stg ... + rugina ... )

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3664383)
Insanatosire grabnica PTM-ului :(

el nu a patit absolut nimic ... doar mama lui a intrat cu coastele putin in maneru de la usa ... dar nimic rau ...

B-99-SAA 17-09-10 14:41

Da, stiu ca a mai fost lovita odata, dar nu stiam ca asa grav... Cati bani isi ia? Naspa ca o baga la dezmembrat... pana strange bani de alta masina, e nasol, mai ales ca vine iarna :(

pUmA 17-09-10 15:26

daca intra la dezmembrat fa un pret pe proiectoare.

Cosmin-SNR 17-09-10 19:52

Quote:

Originally Posted by pUmA (Post 3664553)
daca intra la dezmembrat fa un pret pe proiectoare.

Daca mai exista...:rolleyes2

daman 19-09-10 12:14

sa rezolvi frana pe spate dreapta ca nu tine deloc.te-am vazut cand ai franat brusc si mi-a sarit in ochi roata spate care nu s-a blocat.

Sp1ky 25-09-10 11:53

3 Attachment(s)
salutare la toata lumea :lol: incep cu inceputu..
masina aparent a fost lovito usor, dar a fost lovita in balamaua de jos de la usa din spate care a impins stalpu in interior 5-6 mm ideea e ca la impins cu tot cu prag si fix acolo e o armatura si e greu de indreptat la loc stalpu.
Acuma daca te uiti pe linia masinii pe stanga se vede clar ca e bagata in interior de la jumate (numai are linie).
La asigurator (EUROINS) am ales sa imi de-a banii in mana, dupa constatare mi-au spus intr-un final dupa cateva zile ca imi da 366,48 ron bani care nu imi acopera paguba,dar eu oricum dezmembrez masina si daia am ales asa:shock:
Cine a mers cu masina asta stie ce-i poate pielea :D

2-3 poze de aseara :D

pUmA 25-09-10 19:58

baga o lista cu piese si preturi.

Sp1ky 25-09-10 20:06

in mare astea sunt preturile dar nu umblu la ea pana nu dau motoru...:shock:

Motor cu anexe+injectie+instalatie electrica 1000 ron
Cutie 400 ron
3 planetare-70 ron bucata
Baterie 100 ron
Radiator+ELV 150 ron
Vas expansiune nou 30 ron si inca unu mai vechi 15 ron
Faruri 100 ron
Volan 50 ron
Capota cu bad-boy 100 ron
Capota spate cu instalatie de deschidere din buton 70 ron
Usi goale 50 ron bucata
Aripi 50 ron bucata
Grila fata 10 ron
Masca fata 30 ron
Rezervor 100 ron
Pompa benzina 150 ron
Stopuri 300 ron
Bord complet(nu are usa la torpedou) cu aeroterma 150 ron
Parbriz 100 ron
Luneta 30 ron
Scaune 100 ron
Punte cu tamburi mari 100 ron
Etieri 40 ron bucata
Portfuzeta cu disc si portetrier 100 ron bucata
Pompa frana + servo 70 ron
Suspensie sport completa arc + amortizor 120 ron toate
Fete de usi 50 ron
Ax volan 50 ron
Oglinzi urs complete cu instalatie 200 ron
Geamuri electrice 130 ron
Tapiterie interior 70 ron
Cauciucuri all-seson 1500 km 200 ron
+ diferite alte maruntisuri si piese

bib_andrey 25-09-10 20:30

Bafta la dezmembrat..sper sa o dai cat mai rpd..ce vrei sa iti iei dupaia>?

Marian06tzw 25-09-10 20:49

Quote:

Originally Posted by Sp1ky (Post 3682103)
salutare la toata lumea :lol: incep cu inceputu..
masina aparent a fost lovito usor, dar a fost lovita in balamaua de jos de la usa din spate care a impins stalpu in interior 5-6 mm ideea e ca la impins cu tot cu prag si fix acolo e o armatura si e greu de indreptat la loc stalpu.
Acuma daca te uiti pe linia masinii pe stanga se vede clar ca e bagata in interior de la jumate (numai are linie).
La asigurator (EUROINS) am ales sa imi de-a banii in mana, dupa constatare mi-au spus intr-un final dupa cateva zile ca imi da 366,48 ron bani care nu imi acopera paguba,dar eu oricum dezmembrez masina si daia am ales asa:shock:
Cine a mers cu masina asta stie ce-i poate pielea :D

2-3 poze de aseara :D

se putea rezolva foarte usor problema ta si ii refaceai linia masinii ce iti trebuie tie doua usi si un set de distantiere pentru balamale si ai adus masina iar pe linie din poze se vede ca si pragu e putin atins daca nu se indreapta cu chit un set de praguri false si gata
eu am stalpu din fata stanga infundat 1 cm si nici nu se observa la exterior
faci cum crezi dar e pacat sa o dezmembrezi

BH 59 FIF 25-09-10 20:58

Axul volan / coloana directie este cu cruce cardanica? Daca da, ma inscriu la el / ea fara discutie.

b08ygs 25-09-10 21:12

Vali, sti bine ca , cutia de viteze ajuge la mine:D sunt inscris in progam de cand tia venit gandul, asa ca am prioritate;)

ne_mo 25-09-10 21:17

vali pacat k ai luat decizia asta am mers cu ptm'u de mai multe ori pot sa zic k merge chiar foarte bine masina asta si atrage multe priviri numai zic de cum se aude vorba lui vali are bombe la c..r::-P:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning