![]() |
Re: Dacia PTM
nu-i grav...
|
Dupa cum a zis Alex, ma asteptam sa fie mai nasol de atat... dar bine ca nu e! O face asiguratorul, sau ii da banii pe paguba conform devizului estimat (am inteles ca se poate)? Sper sa o repare curand :)
|
Quote:
Quote:
|
Da, stiu ca a mai fost lovita odata, dar nu stiam ca asa grav... Cati bani isi ia? Naspa ca o baga la dezmembrat... pana strange bani de alta masina, e nasol, mai ales ca vine iarna :(
|
daca intra la dezmembrat fa un pret pe proiectoare.
|
Quote:
|
sa rezolvi frana pe spate dreapta ca nu tine deloc.te-am vazut cand ai franat brusc si mi-a sarit in ochi roata spate care nu s-a blocat.
|
3 Attachment(s)
salutare la toata lumea :lol: incep cu inceputu..
masina aparent a fost lovito usor, dar a fost lovita in balamaua de jos de la usa din spate care a impins stalpu in interior 5-6 mm ideea e ca la impins cu tot cu prag si fix acolo e o armatura si e greu de indreptat la loc stalpu. Acuma daca te uiti pe linia masinii pe stanga se vede clar ca e bagata in interior de la jumate (numai are linie). La asigurator (EUROINS) am ales sa imi de-a banii in mana, dupa constatare mi-au spus intr-un final dupa cateva zile ca imi da 366,48 ron bani care nu imi acopera paguba,dar eu oricum dezmembrez masina si daia am ales asa:shock: Cine a mers cu masina asta stie ce-i poate pielea :D 2-3 poze de aseara :D |
baga o lista cu piese si preturi.
|
in mare astea sunt preturile dar nu umblu la ea pana nu dau motoru...:shock:
Motor cu anexe+injectie+instalatie electrica 1000 ron Cutie 400 ron 3 planetare-70 ron bucata Baterie 100 ron Radiator+ELV 150 ron Vas expansiune nou 30 ron si inca unu mai vechi 15 ron Faruri 100 ron Volan 50 ron Capota cu bad-boy 100 ron Capota spate cu instalatie de deschidere din buton 70 ron Usi goale 50 ron bucata Aripi 50 ron bucata Grila fata 10 ron Masca fata 30 ron Rezervor 100 ron Pompa benzina 150 ron Stopuri 300 ron Bord complet(nu are usa la torpedou) cu aeroterma 150 ron Parbriz 100 ron Luneta 30 ron Scaune 100 ron Punte cu tamburi mari 100 ron Etieri 40 ron bucata Portfuzeta cu disc si portetrier 100 ron bucata Pompa frana + servo 70 ron Suspensie sport completa arc + amortizor 120 ron toate Fete de usi 50 ron Ax volan 50 ron Oglinzi urs complete cu instalatie 200 ron Geamuri electrice 130 ron Tapiterie interior 70 ron Cauciucuri all-seson 1500 km 200 ron + diferite alte maruntisuri si piese |
Bafta la dezmembrat..sper sa o dai cat mai rpd..ce vrei sa iti iei dupaia>?
|
Quote:
eu am stalpu din fata stanga infundat 1 cm si nici nu se observa la exterior faci cum crezi dar e pacat sa o dezmembrezi |
Axul volan / coloana directie este cu cruce cardanica? Daca da, ma inscriu la el / ea fara discutie.
|
Vali, sti bine ca , cutia de viteze ajuge la mine:D sunt inscris in progam de cand tia venit gandul, asa ca am prioritate;)
|
vali pacat k ai luat decizia asta am mers cu ptm'u de mai multe ori pot sa zic k merge chiar foarte bine masina asta si atrage multe priviri numai zic de cum se aude vorba lui vali are bombe la c..r::-P:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning