![]() |
Re: Bancuri, Poze, Filmulete Funny
1 Attachment(s)
si pentru gopPo
|
1 Attachment(s)
i love yellow:-P
|
stf bobi :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:
ba esti nebun sa moara yca :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
O femeie a apelat la un chirurg plastic sa-i reduca dimensiunile buzelor vaginale deoarece sunt prea mari si falfaitoare.
De rusine, a insistat ca operatia sa fie tinuta secreta, medicul fiind de acord. Dupa operatie, trezindu-se din anestezie, a gasit 3 trandafiri asezati cu grija pe noptiera. Indignata, si-a sunat imediat medicul: - Parca v-am rugat sa nu spuneti nimanui despre operatia mea! Medicul i-a spus ca a indeplinit intocmai dorinta ei de confidentialitate si ca primul trandafir e de la el: - M-a intristat gandul ca treceti prin asta de una singura... - Si al doilea trandafir? - Al doilea trandafir e de la asistenta mea. Din simpatie, pentru ca si ea suferit aceasta procedura cu ceva timp in urma. - Dar al treilea trandafir? Al treilea e de la un domn de la sectia de arsi de deasupra. A vrut sa va multumeasca pentru noile lui urechi. |
Merge Tarzan prin jungla si la un momendat apare leul. Nici unul nu se fereste din calea celuilalt, se iau la bataie, iar Tarzan iese cam sifonat: isi pierde un ochi, un brat si...penisul. Animalele junglei il ingrijesc si ca sa il refaca, un vultur ii ofera un ochi, o gorila ii ofera un brat, iar pentru cea de-a treia lipsa nu se gaseste alta solutie decat trompa unui pui de elefant. Se reface Tarzan si se plimba iar prin jungla, iar animalele il intreaba cum se simte.
− Multumesc vulturului, vad super, multumesc gorilei, bratul meu este viguros, am forta, ma simt bine. Multumesc si puiului de elefant ma simt foarte bine, dar ma cam deranjeaza ca uneori se apleaca pana la pamant, smulge iarba si mi-o baga in cur. |
Miezul nopti. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist.
- Actele la control, va rog si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde: - Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati. Politistul se uita la el fix si intreaba: - La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii? - Nevasta-mea si mai mult ca sigur si soacra-mea. |
Bula în China se ia la bătaie cu un ninja. Se bat ei ce se bat şi se hotărăsc să dea fiecare câte o lovitură. Care dă mai tare e mai bun.
"Bang" ninja una în gură lui Bula - doarme 2 zile. Se trezeşte Bula: - Ce a fost asta măh? - "Cheia dragonului" După aia Bula "bang" una în gură. Se trezeste ninja peste 2 săptămâni. - Ce-a fost asta măh ? - Cheia franceză. |
Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unui blocaj al traficului.
Deodata, cineva ii bate in geam: - Domnule, teroristii au ocupat Parlamentul Romaniei si cer 10 milioane de dolari rascumparare ca sa-i elibereze pe parlamentari. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta. - Bine, si cat da fiecare? zice omul din masina. - Cam 5 litri ... |
Mohammed intra in clasa I
- Cum te numesti? intreaba invatatoarea. - Mohammed.... raspunde copilul. - Aici suntem in Franta , nu exista Mohammed. De acum inainte numele tau va fi Jean-Francois, ii raspunde invatatoarea. Seara, ajunge Mohammed acasa. - Cum a fost prima zi de scoala, Mohammed? il intreba mama. - Numele meu nu este Mohammed, suntem in Franta, iar numele meu, de acum inainte, este Jean-Francois.. - Aoleu, iti este rusine de numele tau, vrei sa iti faci de ras parintii, mostenirea ta, religia ta? Sa iti fie rusine Mohammed!!! dupa care ii trage o mama de bataie. Apoi mama il cheama pe sotul ei, pentru a-i trage si acesta o mama de bataie. Merge a doua zi Mohammed la scoala. Cand il vazu invatatoare cu atatea vanatai pe el, il intreba: - Ce ai patit micutul meu Jean-Francois? - Ei bine, doamna invatatoare, la nici doua ore dupa ce am devenit francez am fost atacat de doi arabi!... |
La o statie de benzina cu o singura pompa, se opreste un tip cu un "Hummer" si incepe sa bage benzina.
Trece o jumatate de ora, el baga benzina... trece o ora, el baga benzina... Doua ore... In spatele lui s-a facut coada, toti injura. La un moment dat, la capatul rabdarii, unu' scoate capul pe geam si ii striga aluia cu Hummerul: - Asculta, ba nesimtitule! Opreste motorul cand bagi benzina! |
Bula il intreaba intr-o zi pe taica-sau cum se fac copiii:
-pai daca vrei sa vezi , uita-te diseara la ora 10 pe gaura cheii si vezi cum tata iti face tie un fratior. Bula se uita pe gaura cheii,unde taica-sau peste ma-sa :"baiat!baiat!"...si dupa 9 luni iese un baiat. se intampla acelasi lucru: -mai bulisor , fii atent cum iti face tati acuma si o surioara. Bula se uita iar pe gaura cheii si il vede pe taica-sau:" fata! fata!" ...dupa 9 luni iese o fetita frumoasa ... frumoasa ... Venind apoi taica-su lui bula acasa de la servici , il gaseste pe bula peste ma-sa : " lap-top! lap-top! " |
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning