![]() |
Re: Noutati - scara 1/18
Puteau sa o faca diecast si in mai multe exemplare... oricum v-a avea succes, dar sigur o sa aiba un pret mult peste valoarea ei. :rolleyes2
|
La Pre-Order costă doar 44 euro, nu cred că este așa mult ținānd cont că este realizată cāt se poate de bine.
PS: OTTO face doar modele din rașină care nu au părți mobile. |
Eu cred ca o sa creasca mult peste 44 de euro avand in vedere ca sunt relativ putine... dar cine stie, poate vor intai sa testeze piata si dupa aia daca merge bine o sa mai faca.
|
Nu creste pretul la otto. Ei au un alt sistem de vanzare, axat in special pe membrii site-ului. La fel ca in cazul golf-ului, odata ajuns in magazine, bmw-ul o sa coste probabil 70-80euro.
Cine il vrea il ia din timp cu pre comanda ... cum probabil o sa fac si eu. Dar pana in aprilie e cale lunga :) |
Eu am vrut să dau comanda astăzi īnsă am văzut că trebuie să fii membru și dacă ești membru poți da comanda de pe 20 Ianuarie 2012 și īți vine īn jurul lui Aprilie dacă nu mă inșel.
|
Eu inca nu reusesc sa inteleg cum de E39 si E38 nu exista diecast la 1:18. Minichamps a avut licenta pentru ele si le-a facut doar 1:24, mare pacat.
|
Nu stiu exact cum sta treaba, dar nu cumva producatorul (aici BMW) hotaraste la ce scara sa fie realizata macheta in momentul in care vinde licenta unui model?
Intr-adevar este pacat ca doua modele atat de frumoase precum e38 si e39 nu sunt realizate diecast la scara 1:18, dar poate in viitor... cine stie? :-P |
Quote:
|
Poate acum ma intelegeti cand spun ca otto scoate modele exclusiviste si am sa va dau cateva exemple: Clio Jean ragnotti, nu l-a mai facut nimeni, Megane R26-R - nimeni, Clio V6 Phase 2 - nimeni, Audi S3, exact, ati ghicit: nimeni! Si exemple mai sunt foarte multe. Exact la fel si cu acest BMW M5 E39. Cine iubeste marca, cine-si doreste modelul... se abate de la regula ca nu-i die-cast, nu deschide nimic, odata ce-l aveti in maini, o sa-l indragiti poate cel mai mult din colectie, exact cum este cazul meu de cand am luat cateva modele otto.
|
Quote:
|
vorba lui cipone - o cutie cu geamuri...
|
Ca are multe chestii total pe langa modelul real, asta nu vede nimeni? Piesele din rasina justifica mult mai bine ideea de piese de colectie, insa si eu prefer normal, partile mobile.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
1) Nu mai rāde nimeni de tine că are lufturi mari la părțile mobile :lol: 2) Nu mai zice nimeni că are dog legs īn loc de telescoape la capotă/portbagaj :D 3) Nu mai rāde nimeni de motorul făcut ieftin fără detalii :twisted: Deci... sunt și cāteva avantaje la machetele astea din rășină. Oricum ideea e că 90% din noi deschidem părțile mobile la machete foarte rar și 98% din timp stau cu ele īnchise īn vitrină care e tot cam același lucru cu una de rășină care nu se deschide nimic. Acum depinde și de modele, dacă E39 M5 nu īl face nimeni la 1/18, fiți siguri că asta se va da ca pāinea caldă. Oricum eu abia aștept să vină macheta (am īnțeles că īn Aprilie) deci long time... dar sper să merite. :boogy: :dribble: |
Chestia haioasa e ca sunt machete diecast care sunt sealed... nu sunt rasinoasele exclusive =)) :)) Asa ca nu toate diecast-urile au chestii sa se deschida. 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning