![]() |
Re: Club ESPERO
daca vine cu butuc....este un pret foarte bun...;)...ai un UP de la mine:lol:
|
Mai jos de atat nu pot lasa, merita toti banii si nu e orice stift , sau se vinde si fara butuc cu 150 ron.
|
daca vrei vreo piesa de espero sh
contactati ma |
salut baieti ma bucur ca am reusit si eu sa va gasesc si sa ma inscriu in club am si eu un espero 97 1.8 96 d cai si sunt tare incantat d masinuta mea.sper sa adaug si poze cat mai curand.vreau sa stiu daca ati reusit sa creati o sigla a clubului ca m ar interesa si pe mine una.bafta si sper sa n strangem cat mai multi.apropo, ati reusit sa stabiliti un loc de intalnire undeva?mersi
|
la sigla...si eu as fi interesat...dar toti suntem si nimeni nu se baga...trebuie cineva cu initiativa,si sa le aiba nitel cu photo shopu':lol:,cat despre loc de intalnire..nu am idee..suntem foarte rasfirati:???:in rest ai grija de masinuta,ca si ea o sa aiba de tine..;)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
pei am toba....imensa...si motor 1.8:oops:..la toba asta..ar merge un 2.5:lol:
mugur,cat fac niste "harcuri" de spate?;) |
Quote:
|
aa da si eu patesc aceeasi chestie...sunt niste nituri sau cum le'o spune..daca au joc,iti urca mai greu..si cum a spus robert...astea 2 variante sunt...:rolleyes2
|
asta cred ca e ca aveti dreptate voi,cand il misc isi revine...
Quote:
|
Pai 2 mil..este inox...suner grav...si o vand;)...pe cine intereseaza mai negociam...;)
|
salutare baieti,ce faceti?e acm liniste pe aici,se vede ca a inceput scoala...:lol:
|
Sa stii ca nu toti suntem la scoala ... Poate au avut si baietii treaba 2 zile...
|
sal si bine vam gasit am si eu un espero 1.8 96 de cai din 95 si ma gandeam sa facem si noi o intalnire pe undeva prin buc .
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning