![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
plafoniera la astra f nu se stinge dupa 10 secunde...se stinge cand inchizi usa imediat
|
1 Attachment(s)
am si eu o problema,...astazi am vazut ca daca comutatoarele sunt in pozitia de mai jos ( vezi poza ) nu imi baga aer cald, de ce ? daca mut pe oricare alta pozitie ( picioare, parbriz baga cald rau de tot )
|
am si eu o intrebare.....jante de 245/40/16 cu buza lataa de 9,5j intra pe e36 pe spate fara sa tai din masina?
|
Quote:
si la mine e exact asa, as vrea sa stiu si eu de ce:) |
la toate e la fel.. cel putin la cele fara AC. stai lin, ca nu e nimic stricat.
|
si cum fac sa-mi bage aer cald in fatza? adica pe pozitia care e acum...iarna nu pot merge doar pe parbriz sau picioare:(
|
1 Attachment(s)
Sub bucata mare de ventilatie din dreapta soferului ai 2 rotite... una e sa inchizi si sa deschizi fluxul de aer prin acea gura de ventilati si a doua e pt aer cald/rece... ai albastru si rosu daca il tii pe albastru pe positia care ai aratato tu in poza iti va baga doar rece... daca pui pe rosu iti va baga doar cald, chiar daca tu din rotita de ventilatie principala de pe panoul de climatizare il selectezi rece.
|
Quote:
Aer cald in fata nu baga, baga numai rece, asa e la toate fara Ac. |
sunt prea mari sa intre chiar si fara suspensie sport.. o sa frece in aripi. poate cu suspenia stock nu o sa frece la viteze mici, in linie dreapta. insa in curbe sigur freaca. si in linie dreapta, la viteze mai mari.
|
Quote:
|
Quote:
sunt aceleasi becuri care se pun la scrumiere ;) cel putin asa stiu si asa e la aeroterma mea (nu am AC)! mai bn o dai jos scoti un bec si te duci la magazin cu el in mana si ii ceri aluia! sigur tre sa aiba! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare vreau sa fac masina ca in poza asta si vroiam sa intreb daca pot sa nu mai pun bandourile la spoilare sau sunt prinse in suruburi si bandourile peste sa mascheze suruburile :) stiu k la usi le pot scoate la la bari nu am probat sa le scot sa vad ce e in spate
|
Quote:
Iar cele dupa spate, ala din mijloc tragi de el spre tine, iar cel dupa stanga tot asa, tragi spre dreapta si ala dupa dreapta spre stanga. |
Quote:
oricum mie unu mi se pare masina mai interesanta fara ele :D acum fiecare cu gusturile lui |
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning