![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
2 Attachment(s)
[QUOTE=pontilius_ran;3080433]
Quote:
a mea e 0.9...e o mare diferenta intre pompa mea de apa si a ta... se pare ca la mine e mult mai usor decat ma asteptam. Am atasat si 2 poze ca sa fiu mai explicit: poza1. e pt motor de 0.9, a2-a pt motor de 1.1 |
De unde ai facut rost de pozele astea asa misto?
|
aaa, am uitat: referitor la manual, il am si eu tot de aici de pe forum
Cauta undeva mai in urma ca sunt niste site-uri puse de morph mi se pare. |
Quote:
de pe ebay.com acolo caut cate ceva cand imi trebuie(mai mult informativ) ca sa imi fac o idee vizuala cam despre ce ar fi vorba, si bineinteles pe urma le comand de la un magazin de piese de la noi :D |
Quote:
|
http://www2.a u t o v i t . r o/masini/fiat/seicento/ Ala la 800E...il cumparam si il dezmembram?
|
nu va grabiti cu cumparatul unui seicento...s-ar putea sa fac eu rost de unul din 2000, doar cu un far si aripa dreapta infundata, cu 500 euro...
|
nu am schimbat si radiatorul. acesta este ca nou.
partea cea mai nasoala este ca il scot la vanzare |
scuze pt neatentie. ai dreptate. difera pompele.
|
Rugaminte: Astazi am avut neplacuta surpriza sa gasesc luneta hayon de la
Seicento sparta, practic se mai tine lipita pe folie. (Nu stiu daca a fost un act de huliganism gratuit sau pur si simplu vreo piatra proiectata de cauciucul vreunei masini ce a trecut pe langa parcare). In consecinta rog pe cine ar avea in plus un astfel de geam (de la hayon) si ar fi dispus sa-l trimita cu vreun curier la un pret decent sa ma ajute. Multumesc ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ca pana la urma nu mi-am mai luat caucioace de iarna, am pus lanturi :D |
Quote:
P.S. vreau geamuri electriceeeeeeeeeeeeeeeeee , daca stiti vreo buburuza la dezmembrari cu asa ceva.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning