![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
Quote:
Te salut! Peace out!!! P.S. Love u'r car!!! |
Quote:
La vopsea sfatul meu, foloseste un negru mat, o sa dea foarte bine, consider ca luciosul iese mult in evidenta si arata si nasol... P.S.: Eu am descaltat jantele astept "timpul" de la tine:lol: |
2 Attachment(s)
ia d-aici:twisted:
|
Quote:
Quote:
nu am nimic negru mat , tot lucios cred ca o sa fie ...ma mai gandesc :D sper sa am "timp" cat de curand ... Quote:
|
Quote:
|
Haide bai baiete ce tot faci acolo? Nici pana acum nu ai facut rotile alea? Le-ai dat o vopsea de doamne ajuta? Prostiile alea de vorbeai de ele de sambata le-ai rezolvat? Unde e progresul??
|
ai rezolvat cumva cu unghiul acela pe spate? ca spuneai ca sambata il faci.
|
Quote:
Sper sa gasesc timp sa le fac odata ... Quote:
|
Quote:
|
Sigur are siguranta, by rugina that is :lol: VLX, nu te mai zgarci atat, cumpara niste wd40 spray degripant, da-l pe la suruburi si o sa se desfaca toate.
|
Quote:
Quote:
|
N-are treaba daca a fost sau nu desfacut. La astra rosie toata suspensia era originala, si neumblata si tot am desfacut-o. Ai grija totusi ce faci cu unghiul la roti sa nu faci drifturi fara sa vrei pe asfalt ud.
Le: daca tot zici ca merge greu, mare grija sa nu folosesti chei decalibrate. |
Le-am desfacut eu... dar iti trebuie facute vreo 8 piese la strung pentru a fi sigura treaba asta... + ca ai senzatia ca mergi cu e30 dupa... ;))
|
Quote:
Oricum o cracanez mai mult pentru ca-mi ating cauciucurile in aripi , chiar daca am suspensie sport, la denivelari mai mari sau cu o persoana in dreapta ..in uzeaza cauciucul , fac asta mai mult pentru ca sunt necesar , nu neaparat pentru look. Quote:
Help me God ! :D |
Ce surub mai? Ala de tine capacul la tambur, sau care zici tu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning