![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Nu uitati, conteaza foarte mult si soferul..
|
te-ai trezit? unde sa conteze? sebi stie sa-si conduca masina si daca iti vine sa crezi chiar si tu ai fi in stare sa te alergi cu un veyron (in cazul in care nu ti se face rau)
|
Vorba lunga saracia omului.
aduceti veyronul pt ca este in tara si vedem exact ce se intampla, dar sa retineti ca nu mint si pana acum m-am tinut mereu de cuvant si i-am batut. Probabil ca asa cum am masina acum ma voi trage de sireturi cu el dar dupa ce e din nou gata poate sa-i puna si soft. Il voi arde cu cat ramane de vazut. pana una alta eu vorbesc pe masina, banii si stinta mea voi ... astept masina altfel comentarile astea sunt derizorii si sterile. |
Quote:
|
ii are pe toti si fara a2-a cheie...doar ca nu se lasa toate eleroanele si aripioarele si nu prinde viteza maxima :rolleyes2
|
Gata cu cometarile aiurea, aduceti masina sau liniste.
Sa vina omul cu Veyron sa ma provoace sau eu il provoc dar nu stiu de unde sa-l iau. Linistiti-va ca-l bat clar. |
ce scurt:d
|
Quote:
am incercat noi in austria cu un F50... si rusinica ne-a dat... Dar cine stie... poate nu stim noi sa conducem...:cry: |
Merita sa incerce nu ?
Daca il bate Veyron-ul nu e prea mare rusine,nu l-a facut un M6 :)) Daca il bate Seby cu atat mai bine . |
pai sevi tu compari f50 cu subaru lui sebi? citeste tot topicul si dupa aia sa faci presupuneri
|
Quote:
|
Quote:
da dar veyronul e o masina cu care mergi zi de zi. |
Quote:
Si cu celalate 9 iti faci firma de taxi ! Si mergi cu ele zii de zii, si iti garatez ca este mai fiabil un Subaru decat Bugati-ul Veyron. |
nush cum potzi tu garanta asta :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning