![]() |
Re: Fotografiile mele - MillionDollarBaby
Frumoase pozele bmw-u acela in 2 culori rosu+negru imi place foarte mult cat si golfu dupa ultima pagina de acum
|
Mulţumesc frumos băieţi :D !
|
9 Attachment(s)
Ford MUSTANG ROUSH |
blana :shock:
|
Quote:
|
Frumoase pozele;)
|
Quote:
|
Continua lafel...nice photos :-)
|
8 Attachment(s)
Quote:
BMW E46 - plictisit style :D:D |
Frumos setul cu 'Stang. Prima, a treia, a cincea si ultima sunt cele mai reusite.
Prima are o calitate buna, unghiul de atac e bun dar mergea incadrata mai sus putin. A treia era blitzul prea puternic... A cincea si ultima, cele mai reusite, nu conteaza ca sunt putin miscate. Ultima merita corectata la WB, zic eu. Din ultimul set, asta imi atrage atentia. Cadrul si momentul erau foarte misto, eu as fi facut poza mai din lateralul masinii si incadrat mult mai sus. Sa se vada blocul ala in poza dar si cerul si razele soarelui sa fie mai pe linia de traime... Masina sa se uite la apus. Si mergea un timp de expunere putin mai mare (cerul iesea mai deschis la culoare si se vedea ca lumea masina ;) PS. La multi ani :-P |
Quote:
Mulţumesc frumos pentru aprecieri şi sfaturi . Pozele cu Roushu , m-am cam grăbit la setări ..era şi noapte , ger afară ....şi vedeam pozele pe aparat altfel dar când am ajuns acasă m-am cam dat cu , capul de pereţi :lol: În poza cu bmw-ul de care zici tu ....nu este un soare ci un bec :lol: era chiar 3 jumate , cele de pe autostradă sunt făcute pe la 7 jumate cam aşa :lol: Why La Mulţi Ani ? Nu este ziua mea :lol: dar mersi oricum :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|