![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
Quote:
|
Quote:
Or fi si exceptii... oricum vorba ta ,tre sa vezi dak e loc sau nu . |
...nu ma ascund dupa deget.vorbesc din experienta mea,si a unor femei(adica femei mautre ,care au ramas singure la 30 de ani cu 1-2 copii,sau pe strada dupa ani multi de convietiure,sau batute,nenorocite pe viata)
poti sa ma crezi pe cuvint,ca nu duc dorul "macho"-ului,care umbla cu 5-ar cu geamuri fumurii,si considera ca in familie asa se face legea,ca "asa zic io" ..este adevarat insa si aia,ca nu ai cum sa te astepti la asa ceva din partea unor domnisoare,care nu au de unde sa aiba asa o epxerienta(slava domnului,ca nu ii doresc eu asta nimanui..nu e pentru oameni care au sentimente) |
Trixi de ar gandi ca tine macar jumate din fetele de 20-25 de ani :)
|
e prea devreme, au tot timpul sa o simta pe propria piele...
|
Well ... noi nu vrem sa innebunim de nervi. :D
|
well,nu fiti egoisti,ca va dau in cap!
|
Eu urasc femeile care habar n-au sa conduca ... stiu ... sunt misogin ... I don't CARE!
|
plm fosta mea prietena sa despartit de mine pt ca nu ma simtea aproape, asta dupa ce un an de zile mi-a f**** directia, ca sa zic asa adica a facut tot posibilul sa fie cu mine chiar si dupa ce ne-am despartit in iarna dot din cauza ei, nu m-a lasat sa-mi vad de treaba mea, si acum mi-a zis sa facem o pauza ca nu ma simte aproape....si daca eu nu eram aproape de ea atunci nush cine ar fi, chiar si ea a recunoscut ca ma port prea frumos cu ea.....in prima faza am crezut ca are pe altcineva dar am investigat si nimic.....nah acuma mai intelege femeile daca poti, parerea mea e ca foarte multe nici macar nu stiu ce vor de la viatza, desi ele cred ca le stiu pe toate......
ascultati ce zice omu asta ca le zice bine, apropo de fetitzele de 18-20 de ani https://www.youtube.com/watch?v=ry9hQ...eature=related |
intr-adevar multe nu inteleg ca nu aia ar fi normal sa steie lipit de un barbat,si sa il futlizieze pe ala la icre sa ii faca program.trebuie sa intelegeti,ca multe sunt copile,si o sa copilareasca pana cit viata o sa le bage intr-o situatie cind vor fi nevoite sa traiasca singure,si sa isi asume singure niste responsabilitati.DAR si aia trebuie sa intelegeti ca in majoritatea cazurilor nu este rea-vointa!este pur si simplu inconstienta.sau...chiar asa ,daca si voi ati avea de alege intre o cale mai usoara si una muuuult mai complicata,nu ati alege-o pe aia simpla?
nu va plingeti!daca tineti la fata respectiva incercati sa o invatati,daca nu move on! SI NICIODATA NU PRACTICATI SAU ACCEPTATI SANTAJUL!!! |
Quote:
Nu as baga mana in foc , si anume : situatia in care traiesc singure , si au cateva responsabilitati..., tot se vor copilari si nu vor face fata lor..si vor alege invers de cum ar trebui normal !! Nu generalizez...asa ca nu imi sariti in cap.., ;) |
Permiteti-mi:
http://dgabriel.wordpress.com/2008/1...-uram-femeile/ |
Mah, eu urasc femeile proaste ! :lol: ...Imi plac femeile istete :)
|
urasc femeile pentru modul lor de a se barfii intre ele chiar si atunci cand sunt cele mai bune prietene....cum pleaca una cum gramada celalalte cu informatii si barfe despre ea...
ma rog " urasc" e un termen destul de urat..as zice mai degraba ca "nu-mi plac" |
nu generalizez ...
dar urasc femeile care n-au pic de politetze prin trafic. in ultima vreme am tot prins din astea daca e strada ingusta de o masina nu cumva sa se dea ea mai la o parte, merge inainte ca si calu` . sau intersectie unde de obicei din 2 sensuri se fac unu (aia gen fermuar) nici acolo nu te-ar lasa nici sa stai in cap. and so on ... exemplele continua. si mai nou tot de din astea am dat. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:24. |
- Copyright 2026 4Tuning