Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Masini din Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/827-masini-craiova.html)

Greedy91 06-03-10 18:23

Re: Masini modificate din Craiova

Quote:

Originally Posted by Smiley89 (Post 3154064)
:P mersi frumos,ma duceam sa ii fac niste poze profesionale:P le urc in 20 de minute la mine pe topic;)

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 3154108)
acolo am cautat si am si gasit. mersi

si alt civic modelul acela oare mai este in craiova? am de ales dintre urs si un civic dinala. civic mi-as lua doar daca as stii ca nu prea sunt in craiova.

am gasit pozele facute de tine pe CVF. mersi

@smy : curiozitatea ma roade ,cine este profesionistul ?
@dydy-andrey : ok, ca eu nu le mai am in calculator .

Starty 07-03-10 09:17

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 3154108)

si alt civic modelul acela oare mai este in craiova? am de ales dintre urs si un civic dinala. civic mi-as lua doar daca as stii ca nu prea sunt in craiova.

Din cate stiu eu mai exista unul ca ala in craiova,l-am vazut acum f mult timp prin laspus (unu rosu)iar cel din poza nu mai exista, a fost lovit grav fata/spate si e dauna totala... si-a luat del sol proprieataru

ME.Beast 09-03-10 09:48

Quote:

Originally Posted by Starty (Post 3155613)
Din cate stiu eu mai exista unul ca ala in craiova,l-am vazut acum f mult timp prin laspus (unu rosu)iar cel din poza nu mai exista, a fost lovit grav fata/spate si e dauna totala... si-a luat del sol proprieataru

tu mai bine mi-ai spune si mie cand ti-ai luat noua honda, si ce ai de gand cu ea pe langa ce mi-ai zis vrei sa-i mai faci si altceva, sau ?

cand ma dai o tura? :D

s-o stapanesti sanatos!

FLO_GSU 21-05-10 23:41

Daca sunt pe undeva sau are cinvea poze cu un golf 3 diese de la voi din DJ cred ca verde cu jante borbet A lasat si unflat ....mi-a placut foarte mult, l-am vazut odata si as vrea sa vad ceva poze cu el!!! Ms!!!

dj74cam 23-05-10 10:22

4 Attachment(s)
In Craiova o sa mai apara o Dacia Nova 1.6 GT Tuning pe partea exterioara....momentan se lucreaza la ea ;) sper pe vara sa iese ceva frumos ;) deabi astept :X

Gabi 25-05-10 01:32

Şi în afară de aripi la stema de pe spate, litere chinezeşti şi dedicaţii cocălăreşti pe lunetă, ce mai vrei să-i faci ? :)

Laure2fast 25-05-10 07:18

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 3387428)
Şi în afară de aripi la stema de pe spate, litere chinezeşti şi dedicaţii cocălăreşti pe lunetă, ce mai vrei să-i faci ? :)

un naic mare pe plafon

robisavage 25-05-10 07:24

invidiosilor , mie imi place

Allynush 25-05-10 11:15

Cea mai masina frumoasa pe care am vazut-o . Este de vanzare ???

DiaWoLo 30-05-10 13:23

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 3387534)
un naic mare pe plafon

da pe plafon ca pe luneta nu mai are loc de mesaju ala.

mistreku 30-05-10 14:05

"asta e dacia de care ti-a zis ma-ta sa te feresti".. intr-adevar, franele au fost mereu o problema la masinile astea..

cs28katy 29-07-10 18:12

In Craiova aveti cateva peugeotu-uri 206 modificate frumos.

al3xavier 30-07-10 17:54

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 3387428)

un subwoofer maaaaare sa se auda dedicatiile live bine cand trece pe centru :))))

mistreku 30-07-10 18:57

cate masini modificate si in craiova, daca ne-am oprit la nova aia de 2 luni.. :)) hai dreaq sa depasim momentul, sa trecem la urmatoarea.

eqilibruee 31-07-10 11:50

m3 ala nou rosu e din craiova ca am vazut ca are nr de dj? nu e modificata dar....

All times are GMT +2. The time now is 08:58.

- Copyright 2026 4Tuning