![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
poze pe la campulung nu ai facut? team vazut azi. trage super masina :d
|
Crima masina:x
am vzt-o aiz al campulung:x |
Nu am facut poze, pt ca nu am avut timp ,si nici aparat.
M-am dat si eu putin dimineata pe coborare,dar era cam riscant,pt ca la un momendat aveam 200 ,si era sa nu prea o mai opresc. Si la plecare pe urcare, m-am dat putin. Super marfa vremea, si chiar mi-a placut cursa . |
Quote:
Singurul ei defect e ca merge, si nu se strica.........ca daca nu mergea si se strica, ce se mai bucurau uni si alti de necazut meu. Cei care au fost azi la Campulung, au vazut cum i-am dat, si nu are nici pe dracu. |
creca in postu 9 unde am fost eu ai fortat tare pe coborare ca a jucat un pic pe franare:P
|
2 Attachment(s)
stiu ca nu o sa te superi ca pun 2 poze de ieri... pe loc bine inteles ca in mers si dak asi fi vrut nu am avut timp la cum ai trecut... Senzationala masina... sa nu mai vb d cum trage.. Bafta ..sa ai mare grija de ea.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu cred ca ajung la sinaia.. nici nu stiu cand e.. poate ajungi tu la slatina p 14 sau 15 ca nu e asa departe..
|
Mi-a facut placere azi la telefon.. Te astept sa ma suni cand te intorci :)
|
Quote:
La Sinaia e pe 22 iulie. |
Quote:
|
Arată beton maşina.Nu ai ce-i reproşa...
|
salut.... ce vroiam sa te intreb.... tu ai schimbat pistoane biele ceva la motor pana acum? softul pe unde l-ai facut? daca ai scris pe vreo pagina anterioara scz... un proiect foarte misto.... bafta pe viitor...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning