![]() |
Re: Club MATIZ
o sa am si eu nevoie de un gif cu sticker-ul ca sa incep sa lucrez si asupra forumului. Macar acum cat sunt in concediu...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dar parca pretul era mai piperat... cum e conceputa? Sudura din alta tabla sau din kit? |
Quote:
str. Rahova nr. 75 550393 Sibiu sa imi spui cat face ca iti trimit banii tot prin plic. esti un domn fac si eu niste poze cu bubu meu si le pun pe site |
si eu sunt de acord cu un club matiz dedicat, si poate urmatoarea intalnire o facem undeva in tara asa la mijloc sa poate veni fiecare nu doar in BUC
|
8 Attachment(s)
Salut,
Am achizitionat un Matiz pentru sotie care dupa ceva modificari arata cain pozele de mai jos. Intrebarea mea este daca gasesc pe undeva prin Romania un body kit frumos pentru matizache. P.S.: Urmeaza folie pe stopuri (daca am timp saptamana asta), folie pe geamuri (luna viitoare cred), jante (cand o sa moara criza :cry: ) |
@karka fa-ti totusi un topic separat si prezinta-ti masina, iar daca ai intrebari nu ezita sa le pui. Formularea "folie pe stopuri" : chiar vrei sa ii pui asa ceva ?
|
Quote:
|
Quote:
|
facem stikere si mai mari... ;) dimensiunea sa mi-o comunicati
succes.. |
Eu l-am pus azi pe masina! S-a lipit super bine! Este de mare calitate! :)
Multumim! :-P |
1 Attachment(s)
Quote:
ce ziceti de asa ceva pe matiz????? |
Quote:
|
Quote:
Salut Bub-ule,tipa care are acest topic le numeste Devil Eyes,baga in interiorul farului,lipit de geam un neon flexibil,dar nu va lumina ala cine stie ce,si........Hop te-a luat 200-300 ron |
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning