![]() |
Re: Masini tari de pe la noi
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
copii tampiti ;) |
4 Attachment(s)
:arrow:
|
parerea mea e ca a exagerat ... e copiata dupa un vinyl din underground doar ca nu prea da bine e octavia ... in rest la exterior e ok masina
|
masina e dragutza ...dar are o vechime ....sunt locuri unde este crapat kitu... plus k e 1.9 TDI....
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
un bolid din PH:D...proprietarul mai are un H1 rosu
|
Quote:
Din poza de mai sus cu acel bolid , hummer negru , l-am vazut in fata sediului de la willis de multe ori! este al deputatului Branzea , a lucrat tata la sediu acolo si mi-a spus :-@ , ori este altul la fel ca al deputatului :d Mai era unul lafel rosu mai inchis visiniu.. dar era "papuc" in 4 locuri , nu era acoperit in spate in fata scolii 31 in vest anul trecut Tomita acum am vazut 240sx-ul pus de tine , l-am vazut mereu in malu' rosu , parcat in fata unui bloc , dar cand l-am vazut eu avea niste linii negre pe el gen.. fulgere.. era plina :d oricum.. frumoasa masina |
nepoate esti documentat puternic...sti tot ce misca pe 4tuning...hummer-ul ala negru nu este al unui deputat stiu sigur...si il are si pe cel rosu de care zici u k e "papuc"
|
Hummerul negru este al lui Roko, care il are si pe cel rosu / visiniu / cum il vede fiecare.
Intr-adevar, si Branza are un Hummer, dar e H2. |
da eMH stiu si eu k el este proprietarul se vede si in poze numarul de inm personalizat:)...cu cateva pagini in urma am vz k nu trb sa scriem si numele proprietarului...si de aceea nu am scris...app el mai detine si un viper negru mat si altele:D...dar nu am poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning