![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
frumoasa masina felicitari!
|
syd sa pregatesti aparatu, incarca bateriile, stikurile tot ca avem treaba :))
|
cand o sa fie ?:D sper ca nu marti seara , pls :D
|
5 Attachment(s)
Quote:
Apropo Radu, cand v-am cunoscut eu pe voi tu deja aveai cateva masini rupte la liniute si rezultate foarte bune.Cel putin Golf-ul ala rosu m-a pus pe ganduri cum tragea. Pacat ca ce-i care te stiu nu zic nimic de asta (cunosti si tu motivele;) ) iar tu sterge-ti frate semnatura aia cu soarece de forum. Mai intai uita-te cine te jigneste si apoi gandeste-te daca se merita sa-i dai importanta sau reply. Oare cati stiu ca esti mecanic? AAAaaa si era sa uit, unde ai disparut aseara de la sedinta? Attachment 1292446Attachment 1292447Attachment 1292448Attachment 1292449Attachment 1292450 |
Frumoasa masina, chiar merita ca cea mai frumoasa pisica din Valcea sa fie in cel mai smecher club. Singuru e36 din MR si cel mai frumos. Apropo.. imi plac angelurile tale. Felicitari!
|
am disparut am dat o tura de centru si am revenit da eram la alta masa:D si tocmai ca erati in sedinta nu sunt genu de om sa ma bag iar am picat ca din cer
imi place semnatura :)) ma distreaza la maxim nu sunt fan e 36 da WST-ul ma duce cu gandul la derapaje, cerculete deci e o masina perversa si nu numai pe mine ma duce cu gandul la prostii destea, crek si Cucu e de acord cu mine ce ganduri ne trec prin cap cand vedem un bmw intr-o parcare putin uda mult succes in activitatile voastre |
Midnight Racers Valcea a mai castigat un om minunat si o masina demna de tot respectul.Ma bucur pentru Teo ca in sfarsit a reusit sa faca un pas important si sa adere la acest club de racing care are o frumoasa istorie in spate.Nu imi ramane decat sa ii urez mult noroc in noua echipa, iar clubului ii urez La Mai Mare.
|
Quote:
multumim, frumoase vorbe si respect maxim pt cele spuse :). O sa ne vedem la romexpo, esti invitat la noi la stand :) |
Quote:
|
nu ca voi nu ati avea istorie frumoasa :) dar sunteti bineveniti la un covrigel, o cola si de ce nu ...o pizza colo sus la terasa :))
|
Quote:
|
Citeam descrierea la BMW-ul lui TEO pe blogul lui Aaron. ;)
http://midnightracersvl.blogspot.com...25i-coupe.html |
Quote:
|
tot atata sa fie lista si cu evenimentele la care o sa participe :))
|
marfa ... si care e primu ? :D 4 tuning days ?:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning