![]() |
Re: Kitsch Tuning
2 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
un SLR ... dupa mine mare kitsch
|
printre cele mai "reusite"
|
ce sa ii faci..chinezii astia sunt mai speciali...asiaticii adica....copiaza orice dar prost,de la telefoane,cd-playere pana la tuning..toate proaste.
|
"e facut pe vapor" :lol:
|
Cred ca vine automat cu albumul: "Manele da haur" la cum arata :)
|
daca stau si ma uit mai atent nu numai ca e nereusit...dar si-a batut joc de marca asta in ultimul hal.....nu as merge cu masina aia nici daca mi-ar da-o gratis..sau as pastra jantele,i-as face casca si as sparge barile pe rand sa pun unele normale,nu pluguri ca a trecut iarna:)))
|
3 Attachment(s)
Quote:
Mercedes-Benz SLR McLaren 999 Red Gold Dream se numeşte modelul din poze şi este opera unui designer elveţian, Ueli Anliker, ce se laudă că a cheltuit 30.000 de ore de muncă şi aproape 3,3 milioane de euro pentru a termina acest SLR acoperit cu aur de 24 de karate. Cānd te uiţi la maşina asta īţi dai seama că modelele celor de la ASMA devin deja adevărate opere de artă. De interior nici nu ştiu ce să mai zic ... "Admiraţi" pozele din galeria foto şi spuneţi ce credeţi. |
Nu ne place noua aurul ca e tziganesc.
Daca era carbon in loc de aur cred ca ne curgeau balele p-aici. Nici eu nu-s adeptul auriului. E tuning extravagant! Maxim! Dar totusi... jantele sunt criminale chiar si asa (din aur). |
1 Attachment(s)
Aceeasi categorie de tuning ca si mai sus ... NO COMMENT
|
Daca nu au pe ce sa mai arunce banii!!A mai fost un Hummer la ProMotor acum cateva sap al unui om de afacerii si tot asa la placat cu aur!...:D
|
nashule mie mi se pare ca bara fatza o strica nu neapata aurul...
|
Quote:
|
|
ce ti se pare la kitsch...?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning