![]() |
Re: B 28 N U T
Daca tot o vopsesti spalai si compartimentul motor sa arate si el altfel si daca poti , vopseste si portiunile date cu grund sau ce o fi acolo.
Bafta si lasa ca o scoti tu asa cum ti-ai dorit ;) |
Quote:
pe viitor este in plan si o sasuta pt ia;). Quote:
|
mi se pare mie sau la imbinari ai folosit silicon universal???daca da nu o sa vad bine tabla aia in scurt timp....
|
Quote:
|
Îmi place aşa!... Are o linie perfectă acum!...
La ce roşu te-ai gândit?... Eu aş zice un roşu ferrari sau un roşu imperial!... |
Se zice ca siliconu e coroziv!
Chiar asa este. Eu am avut la exterior la cheder silicon si am avut surprize! |
Quote:
|
si eu am avut...si la fel ca Alex_19Mig am avut parte de surprize asa ca ai grija...;)
|
Treaba cu siliconu pe caroserie(tabla nu e recomandat!
Cel putin eu nu vreau sa aud de el! |
Quote:
mersi de sfaturii. |
nasol cu siliconul ala... si eu am furat-o... am zis ca e mai usor de aplicat si s-a dus dracului toata tabla... a ramas cazanul fara contra aripi. apoi am stat si m-am gandit: pute a otet, otetul e acid deci pe viitor nu silicon pe tabla... din greseli invatam cu totii, k deh asa se intampla cand nu citesti eticheta. spor la treaba
apropo din cate stiam se gaseste un "silicon" pe baza de poliuretan care nu ataca tabla, am vazut la cineva care lucra la masini dar nu mai stiu exact ce si cum... |
exista silicon special auto.eu am folosit la un prieten de la 3M si mi s-a parut extrem de bun.
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
NU ARE LEGATURA CU TOPICU....IMI CER SCZ...DAR NUSH SA PUN POZE P PM:p:p...
dog am niste jante p 17 pt mondeo....vb cu nea costica sau ii le arati......si imi dai si mie un rasp...sau daca auzi p cnv dai un semn...... |
cum arata masina acum?:-SS
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning