![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
tine lumea in suspans.....dar si cand iese .....pai iese
|
buahah.....
ia shhhh mah...o sa fie surpriza :) |
Daewoo Tico GT-R
mai mult nu pot zice :)) |
:lol:
mai bine zi "skyline TICO", sa nu creada lumea ca am umblat pe la motor... pentru cei care au vazut "the fast&the furious", bara va fi destul de asemanatoare cu cea de pe skyline-ul argintiu cu albastru...la fel si capota...Peter, poti pune pozele pe care mi le-ai facut cadou ;) si hai cu sticker-ul ala 8) latest niuz: am vopsit jantele, au iesit bine dupa parerea mea (sunt albe), am facut 2 distantiere de tipul B (cu 8 gauri si 4 noi prezoane fiecare, voi pune poze dupa revelion), am achizitionat un cd/mp3 panasonic nou, din ala cu un buton albastru pe centru, cu fata motorizata si telecomanda (dvd-ul nu prea ma mai asculta); distantierele au 15 mm grosime fiecare, si urmeaza sa mai fac inca 2 la fel si pentru rotile din spate, daca primele 2 se dovedesc a fi functionale 100%...a trebuit sa polizez destul de mult la prinderea dintre semiaripi si sasiu, dar acum nu mai sunt probleme, cel putin pe dreapta fata...pe spate s-ar putea sa pun distantiere mai groase, daca are omu' materialele necesare (ma gandeam la un 25 mm sau pe-aproape) mai departe: am vorbit cu tinichigiul sa modific "aripile" spate astfel incat sa arate bine, sa fie perfect functionale si sa nu mai aiba chit aproape deloc, iar pe fata am achizitionat deja o alta aripa, urmeaza si cealalta (second hand, barely scratched...) pentru aceeasi operatie; ornamentele de la amplificatoare si grilele de la difuzoare vor deveni albe; acumulatorul deep-cycle va veni si el in scurt timp; dupa sarbatori ma apuc de proiectul pentru interior, adica incintele pentru subwoofere si pentru difuzoarele spate, si cand ajung la varianta optima ma si apuc de lucru; cam atat pentru moment, de data asta nu mai las iarna sa ma tina in loc si la vara sa fiu iar pe drumuri si cu masina despachetata :lol: deci rezultatele se vor vedea, fara discutie... am nevoie de putin ajutor: am tot auzit de un individ din Brasov care intareste amortizoare, poate aveti din intamplare numarul lui....sau nu neaparat al lui ;) si mai e o chestie: amortizoarele pe GAZ se pot intari? altceva nu mai am cu ce sa ma laud, sper ca ma voi lauda cu poze cat mai curand... va urez la toti un CRACIUN FERICIT si UN AN NOU IMBELSUGAT! si bineinteles, traditionalul STAY TUNED ! |
1 Attachment(s)
ok pun poza..:lol:
|
bravo tata arata foarte misto...nu am ce zice e ceva frumos si deosebit
|
misto misto.. bravo peter... a doua masina care iti iese.. bravo..apropo nu pui si o poza cu spatele?? a da..daca tot l-am laudat pe peter.. sa zic ceva si de quick.. multa bafta cu masina.. si sper ca in curand voi vedea cel mai tare tico din romania.. multa bafta la amandoi
|
Quote:
bafta quick_5hifter si asteptam... sa vedem si aceasta schimbare ;) |
multumesc baieti, sa fie!
Peter, daca ai cumva si pozele cu desenul ala facut de mine cu pixul, pune-le si pe alea, acolo se vede mai pronuntat modelul barii+capotei... pentru realizarea celor 2 piese, trebuie sa ajung cu masina in Baia-Mare si sa o las acolo cateva saptamani, si daca tot merg cu ea, cred ca voi face si pragurile si bara spate, daca voi avea bani suficienti pentru toate si daca baiatul care se ocupa cu executia va avea timp pentru toate... voi reveni cu poze in scurt timp, mi-am pus internet dar merge extrem de prost, nici macar messengerul nu am reusit sa-l instalez. nu mai stiu daca am pus poze cu masina partial antifonata (4 folii Dynamat Extreme si o rola aluband in partea din spate), daca nu le voi pune cand voi putea, si de asemenea voi pune poze cu mp3-ul Panasonic, cu deep-cycle-ul Stinger SP800 (cand il voi avea), cu distantierele de roti si cu rotile vopsite alb... pe viitor am de gand, totusi, sa-mi fac aripi din fibra de sticla, in asa fel incat rotile sa nu mai atinga pe nicaieri (deja pe interior nu mai ating, iar unghiul de curba s-a marit semnificativ) si mai am o idee tampita rau: chop top! adica sa cobor plafonul prin scurtarea stalpilor laterali, cu aceeasi distanta pe toata lungimea masinii si prin decuparea corespunzatoare din geamurile laterale si parbriz+luneta...ar fi o operatie foarte dificila, intrucat nu merge pur si simplu sa tai din stalpi si sa sudez mai jos...plafonul va trebui impartit in 6 sau 8 portiuni, in functie de unghiul initial si final al stalpilor cu plafonul....in fine, e complicat tare si inca nu m-am hotarat daca merita, pentru un singur avantaj (estetic), sa includ posibilitatea mai multor dezavantaje tehnice si legale...si in plus, nu oricine e capabil sa faca o asemenea operatie :rolleyes2 s-auzim numai de bine! |
10 Attachment(s)
am reusit sa atasez cateva poze...deocamdata doar cu jantele vopsite si mp3-ul, in curand si cu partea din spate antifonata si deep-cycle-ul...
|
2 Attachment(s)
si inca 2 cu mp3-ul...
|
arata bine bine jantele:D! bafta in continuare!!
|
multumesc ptr aprecieri....:)
sa speram ca o sa participe la cat mai multe show-uri cand o sa fie gata ! spor la treaba ALEX !!!! P.S. astept si alte masini in "garajul" meu virtual :) |
alex retrag ce am zis..arata bestial cu jentile albe...bv..mai vb la tel.
|
alex vii la concursul din ianuarie? este in bucuresti si se preconizeaza pe la sfarsitul luni!
si crezi ca termini masina pana pe 1 martie pt prisma? sa vi si tu cu ea? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning