![]() |
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
nu ma refer fix din poza aia da in general de pe masina lu teo k se gasesc atatea poze cu ea
|
2 Attachment(s)
un astra WIP de la mine..pareri si sfaturi baieti..:P
|
nimeni nimic....pareri ceva??:(
|
Quote:
cum fac aripile alea ca alea dupa digimods nu le inteleg... si la aripa ai dat nitzel cam stramb cu brush... sunt mai multe nimicuri dar inca e WIP |
Prima mea masina
2 Attachment(s)
Nu prea ma pricep la masini da imi place photoshop aceasta e masina frate-lui meu ma gandeam sa ii fac o surpriza ce as putea sa iimai fac si ce nu am facut bine?
|
dak vrei sa te apuci de Vt...si dak aceasta e prima ta lucrare..eu te felicit..
ai exagerat cu kestil;e puse pe caroserie...dar spoilerele stau destul de bine...jentile..ok... pe parcurs o sa inveti mai multe... eu zic sa continui..nush dc dar cred k ai potential...bafta in continuare PS: lasa si u un comm la opelu meu din sectiunea comentarii lucrari;) |
1 Attachment(s)
Ce parere aveti ? E inca Wip.
MrLyon : Frumoasa maina,reusit Vt'ul. Fily : Foarte tare,e frumos,spor, sfaturi nu cred ca ai nevoie. In schimb eu,am nevoie de sfaturiile,pareriile voastre. |
Quote:
in legatura cu lucrarea ta..eu zic sa maresti jentile,si vezi ca aia din spate ii cam plata...vezi ce faci cu pragu...si sa nu uiti sai skimbi background-ul...spor PS: am postat finalu lucrari (opelu) la sectiunea comentarii lucrari...uitate sa vezi dak iti place si lasa o parere.. bafta :peace: |
streetstyle , schimba jentile , scade opacitatea la carbon , si fa ceva la pragu ala...
|
street- schimba jentile.nu le mari ( intodeauna cand faceti c/p cautati ca totu sa fie mai mare decat masina pe care puneti) . . si incearca doar sa dai la filter-noise-dispackle..ca ai niste pixeli ciudati pe bara fata..incearca numa
|
1 Attachment(s)
Multumesc pentru sfaturi,am pus si baza sa vedeti cum e pragul acela :|
|
2 Attachment(s)
Una care merge japanese style...dar nu gasesc jenti...daca aveti ceva va rog nu ezitati
|
Quote:
ACEST TOPIC ESTE DESTINAT PROIECTELOR DE AMPLOARE !!! CARE DUREAZA CEVA TIMP ! modificarile facute de tine se fac in maxim 5 minute !!! Gratzian - vreau sa fiu moderator pe sectiunea asta !!! trebuie sa facem curat !!!:shock: |
Ok, multumesc de sfaturi dar de acum nu o sa mai postez pe aici.Doar o sa ma uit pana voi putea veni si eu cu o lucrare buna demna de pus pe forum.
Multumesc tuturor de sfaturi. |
1 Attachment(s)
Inceput Full Brush:paper:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning