![]() |
Re: E30 - SGM
sunteti offtopic
cititi si in urma si veti vedea ca a amenintat cu un logan de 350cp :!: eu ii urez succes |
Nu prea cred ca is off topic ca aia cu lastunu nu are nici o legatura. Fara suparare:-)
|
numai avocati pe aici.. mi-am spus parerea dragii mei, v-am deranjat cu ceva? :))
|
Quote:
|
Nu mai lucrez la nici o masina.
|
Quote:
P.S. Presupun ca esti constient ca te-am injurat la faza asta(aviz pt cei ce se mai baga ca musca in lapte). Acum fugi si mananca niste carne de prin frigider;) |
Quote:
|
eu as prefera sa inchida cineva topicul asta provizoriu pana cand cere proprietarul redeschiderea ca il umpleti de tampenii...nu va mai certati pe topicul omului..aveti PM
|
gigcutzu, am vazut ca esti un fel de avocat pe forumul asta. te cam bagi peste tot sa iei masuri :))
|
Adevarul este ca ar trebui inchis topicul.
Proprietarul vinde masina, alta nu mai face si intra aici doar pentru a raspunde laconic..spuneti voi de ce sta topicul deschis, moderatorilor. |
La asemenea intrebari, asemenea raspunsuri.
ku klux klan, ti-ai facut si tu cont azi, o data cu venirea primaverii,cu aparitia ghioceilor, si te-ai gandit sa ne impartasesti si noua parerea ta avizata si pertinenta? Topicul se inchide cand vreau eu, si daca vreau eu. |
Esti prezent cu utilajul sambata la 4tuning?
M-ai scoate-l din garaj ca face igrasie :d |
ce se mai aude de ursache?
|
l-ai dat? am vazut pe altcineva la volan ieri
|
din cate am auzit masina s-a vandut......unui binecunoscut "turbat" de pe aici....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning