![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
1 Attachment(s)
eleron super sport :D
|
Quote:
Iti dai seama ca acum e cea mai aerodinamica masina facuta vreodata de Orange County Chopers :D |
sunt la moda, mai nou... :lol:
|
Quote:
omul a facut o fapta buna pt rollerii si skaterii care trec pe langa masina lui, care au ocazia sa faca grind pe bara aia :D |
1 Attachment(s)
un tuNNing loga|/|...scoala nu e pt jmeleri
|
:lol::lol: tare iasi_drifter
abee dacia aia cu o mie de eleroane e tare... un singur eleron nu facea fata....si a mai pus... |
Quote:
cred k a facut`o mai degraba pt mosi si babutze care trec strada sa se tina de "eleron"....:lol::lol: |
off offf vezi cate o dacie dinasta pe strada "facuta" la komanda..:))=)) cu fe
de fel de minunatii pe ele de te lasa maska... |
1 Attachment(s)
............. nu mai intrasem de mult pe aici asa k revin cu o poza .. nu cred k se vede cu exactitate ce scrie pe luneta .. dar va pot spune eu :D
nu merg prea repede ... zbor prea jos :D |
Atunci inseamna ca pe fata avea sigla Boeing si pe spate 747?Ar fi interesant:D
|
Quote:
|
shaw ala cu veleitati de beoing pe dacie parcheaza in fatza la firma unde dau cu sapa
romanu' o parcheaza zilnic in statia de tramvai sa ii fie admirata opera probabil:P |
nu mere sa editez postu
atentie in cta a aparut un logan roshu cu sigla de... FERARI, calutz cabrat, sigla mare la dimensiunile celei facute de producator... ochii'n 4 poa'l prinde careva |
cred ca a fost prins ... dak nu aici pe undeva ... atunci la sectiunea "kitch tuning de peste tot .. " ...la orasul cluj dak nu ma insel ... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning