![]() |
Re: Accidente Baia Mare
Quote:
sunt 2 feluri: 1. cei care au cazut 2. cei care urmeaza |
pai normal sa ii para rau si cred ca nu a facut-o intentionat dar de aici si pana la a omora o persoana este drum lung si parerile de rau nu prea isi mai au nici un rost....iar de conducatorul perfect nu cred ca are rost sa vorbim. numai bine
|
Quote:
|
Quote:
|
stie careva mai multe de accidentul din Mara? am inteles ca s-a soldat cu deces?????:rolleyes2
|
Quote:
am cunoscut un agent:lol: si lam intrebat pe cine cauta:D o zis k a fost cv accident mortal peste deal si k a fugit de la locul accidentului |
Quote:
|
azi un megane a luat curba cu tot cu stalp si bordura pe Margeanului in zona motelului SENECA
|
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
azi dimineata in tauti un scuter si un opel sau lovit.in prima poza se vede opelu si scuteru era in dreptul statiei de autobus a cam zburat cv:???:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cea mai problematica trecere de pietoni mi se pare ca e cea de langa Kaufland.. de pe Independetei, sunt multi batrani care sar pe trecere fara sa se asigure am patit de multe ori chestia asta, sau cei care stau si se asigura asteapta sa te apropii destul de mult apoi se gandesc ca totusi ar fi bine sa treaca acum.
|
da, nasoala rau trecerea aia ... nu o data era sa iau pe vreo 2 pe capota ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning