![]() |
Re: Desenele mele: blue macca
Am stat 10 minute sa ma gandesc ce sa zic..e prea de tot Porsche-ul..(si eu credeam ca am sansa la vreo 2-3 voturi..dar acum :)) )..oricum..tu cu desenele tale ma incurajezi sa devin din ce in ce mai bun!
|
deci porschele ala e incredibil.. cu greu iti vine sa crezi ca e chiar desen.. bravo.. te-ai depasit cu mult la faza asta
|
Foarte frumos Porsche-ul, foarte bine realizat ... Felicitări!
|
respectele mele blu...o simpla intrebare am si eu daca nu te superi....cu ce faci rotile de iti ies asa de drepte, ai sabloane cumva sau cum...??? eu ma chinui de imi ies creieri pa gura si numi ies nici sa mori...
|
Felicitari , imi place si atmosfera din plansa .
|
Noul meu Wallpaper :D atat pot spune
|
esti geniu.....sper ca vei face ceva cu talentul asta sa il valorifici;)))
felicitarile mele si respect pentru tot ce faci tu acolo |
Imi place cand vad cat de mult au evoluat unele persoane de pe forumul asta, si in special de pe sectiunea freehand.
Felicitari pentru ultimul desen si nu numai . Ai talent si inca ce talent. |
Quote:
cel mai bun desen de ceva vreme pe sectiune.... |
2 Attachment(s)
merci lume !
totusi nu am voie sa ma culc pe o ureche, asa ca trebuie sa tin pasul : Seria 1 M - randat :arrow: |
cum unii castiga din portrete umane ai putea sa fac si tu o mica afacere din asa cv. de ce oare nu te-ai gandit sa faci desene la comanda? eu zic ca ai avea o gramada de clienti pe 4tuning cel putin. oricum felicitarile mele si spor la munca in continuare!
|
Quote:
Nice work man! |
Salut !
Cat ma costa sa imi faci si mie un desen cu masina mea ( Hyundai Elantra) pe o pagina A4 sau A3 ? |
3 Attachment(s)
Quote:
alta problema cu 'doritorii' astia, e ca multi vor sa li se faca ceva, dar putini isi doresc cu adevarat. Quote:
Quote:
(astfel de discutii ar sta mult mai bine pe PM). revenind la lucruri serioase... |
Sincer, cand am vazut primele poze cu noul seria 3 nu mi-a placut aproape deloc..dar acum cu desenul tau mi se pare printre cele mai reusite bmw-uri :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning