![]() |
Re: Masinile din ARAD
Mie imi place numele de la proiecte...
"O portie de pasiune" , "Beautifull Beast" , "Pleasure of driving" , zici ca-s cocktailuri... :)) |
[QUOTE=AR55HAM;1074796]
Quote:
|
io unu nu:lol:
|
Quote:
|
Eu nu consider tuning daca e copiata o alta marca, e doar o copie, reusita sau nu ...
|
AR55HAM, esti kitchcar?!?:evil: intreaba orice om care le are cu tuning si o sa-ti spuna sa bombardezi masina, arata ca dracu si e o blasfemie!!! JAPONEZA TRANSFORMATA IN ITALIANA!!! tre sa fii NEBUN CA sa zici ca e frumoasa!!! SI CE E CU CELALALT PROIECT?!?:rolleyes2 TRANSFORMA UN 300 ZX INTR_UN RX7!!! BAH CAREVA SA DINAMITEZE SEDIUL HOT TUNING!!!
BAH DA CE FARURI AVEA LA TRANSPORT AR!!! CAND LE-AM VZUT AM CREZUT CA-I LIPITA BANDA DE IZOLAT!!! deci io n-am nimic cu tine, nu ma refeream la tine cand am zis ca tre sa fii nebun.... ai o Dacie faina, NOROC CA NU TI_O TRANSFORMAT-O IN SKYLINE SAU FERRARI ENZO!!!:???: DA CE CONTEAZA CA TI-AI FACUT TU MASINA ACOL??! SI SE PARE CA PE CINEVA CHIAR INTERESEZA PAREREA MEA CA UITE CAT SE DISCUTA PE SUBIECTU ASTA!!!......:rolleyes2 PAI DA DE UNDE OR APARUT SI GIGEII ASTIA CARE FAC ,,OPERE DE ARTA,,? APROPO IA-TI VAZUT PA AIA CARE FAC DIN SLK UN SLR MCLAREN!!! AIA DA MESERIASII NU KITCHOSII ASTIA!!! |
Mosule,ti-ai pus vre-o data intrebarea daca nu cumva romanul asta cere?
(btw,scrisul cu majuscule sau caps echivaleaza cu un strigat-ai o viatza in fatza sa vezi si altele si mai si) |
Quote:
|
scrie cu DEXu in fata si mai scapam cate un caps :lol:
|
Quote:
|
am o intrebare,am vazut ieri o masina in ALba Iulia,un golf 5 modificat si nush sigur daca era de Alba sau de Arad...asa ca va intrb pe voi...este in arad un golf5 modificat,in 2 culori(albastri si gri parca) si cu spoiler fata modificat?nu am apucat sa vad decat fata masinii...va rog mult sa ma ajutati:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut in Arad , cu numere de AR , un Honda Civic Type R , rosu... modelul nou... misto tare racheta...
|
O stiu,e aproape noua si e de vanzare.Vrea cca 29000 pe ea,dar e impecabila.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning