![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
man, ma bucur ca te-am cunoscut live si iti urez mult succes in continuare, sa evolueze frumos buburuza ta ! Toate cele bune !
|
Am intrat puternic in paine...in curand si detaliile si pozele si alea alea...MOMENTAN ca's pe graba...va spun atat
Se vinde: Subwoofer toxic http://car-audio.anunturi-auto.4tuni...ta-361725.html Xenon H4 http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...et-361729.html Care e interesat? |
Mă bucur că ai reparat / ajuns la Iaşi la 4tuning days :D.
Eu am dat o fuga pīna la Craiova şi am stabilit record 35 minute din militari de la iesire pana la pitesti , nu m-am uitat decat la km/h nu si la cati km am facut, cei drept toata autostrada :lol::lol::lol: |
Luni am inceput lucrarile pe vara anului 2009 la masina...am intrat in fortza!!! Din pacate nu gasesc card readeru sa scot pozele de pe mobil ca sa scriu mai putin si sa vedeti mai multe dar pot spune ca am facut asa pana acum:
1) Am scos carpetele alea mizerabile si am pus carpete din tabla de aluminiu...pot spune ca am muuuuuurit pana am reusit sa tai tabla aia afurisita de 2mm :) (nu am flex asa ca am taiato cu panza :) )....mia luat toata ziua de luni dar marti dimineata efectul era cel care il doream.... 2) Am scos bancheta spate, am scos tot si am pus placa de tabla aluminiu striat tot portbagajul si bancheta...poate ca acum suna crud dar finalul o sa fie frumos :) garanteaza imaginatia mea bogata :) 3) Am facut schita exacta pentru noua incinta si portbagaj, am gasit PFL am gasit tot mai trebuie doar domnul care mi'l taie (ca are 2700mmx2000mm placa si ma costa cat nu face...dar doar asa am gasit...) sa fie disponibil... 4) Am vopsit si farurile negru mat, mai trebuie sa cumpar instalatia xenon sa o bag in faruri si sa fac schimbul si gata :) avem si faruri cu lupe dupa... 5) Am evazat aripile spate :) (de plictiseala) 6) Am curatat admisia (filtrul si traseul...tot de plictiseala) 7) Am rezolvat ceva detalii la IC (la gropi se izbea acutatorul de portiera si facea urat...acum nu mai face :) ) .......cam atat pentru primele 3 zile de munca....am sa vad cum am sa fac sa scot pozele :) dar pana atunci scapati'ma de subwoofer si de xenon :) ca sa pot sa imi continui treaba :) Va salut cu respect |
Ohooo .. Domnu' Morf' s-a apucat de treaba :D ... poate maine iti vad si eu bolidu' .. Succes !!
|
8) Am fost sa vorbim de capota BadBoy Look. Plangea saracu si a2a zi ca-l dureau mainile de la tabla,dar o sa iasa ceva frumos.
|
Quote:
|
Spor la treaba frate de buburuza :D , se pare ca in anumite lucruri gandim la fel :)) , am sa-ti zic pe mess la ce ma refer , sper sa o termini la timp , si daca o termin si eu le punem una langa alta , old & new cum tot speram :))
|
Astept cu nerabdare sa vad cum ies farurile si capota.... ma intereseaza si pe mine pe viitor. Spor!
|
Pfff...azi iar am lucrat la masina de dimineata pana seara...exhausted...si...nu stiu ce sa zic...in lipsa de finante putine poti face...(...numai prostii) dar am zis ca ii pun lumini la interior (sub bord si sub scaune)...am cumparat 2 ***uri de lumini...care pareau a fi cat de cat ortodoxe...eeh...whatever...ideea e ca aveau mufa din aia de bagat la 12v...am taiat aia ca sa le pun pe intrerupatoare...dar leam ars :)) ca in mufa aia aveau si rezistenta (ca erau pe led) si conectandu'le direct la 12v...arse au fost :)...nu'i nimic...maine luam leduri si le facem la loc :)...faza e ca la cat am dat pe ele puteau chinejii aia sa puna 2 leduri...unu la 1 capat si unu la celalalt capat...dar de cand e criza :)...se pune doar 1 led ca sa lumineze k bip bip...dar tot raul spre bine ca asa am sa le fac cu 2 leduri :) vdm...
Ideea e ca azi am montat un set de intrerupatoare :) si nu am gasit loc mai smecher de montat decat in cotiera, la exterior :)...degeaba vorbesc...pacat ca inca nu va pot arata pozele...oricum arata bine rau...3 intrerupatoare...lumini underdash...lumini underseats...lumini trunk :) ...you'll gonna love it :D...maine sper sa am noroc cu capota si sper sa scap si de xenon :) |
cu sau fara bani , da-i bice frate si hai sa ne facem de cap cu astea mici , oh ce ciudat suna :))
|
E bine ca si tu te'ai apucat din nou de masina :) . Si e bine ca faci lucruri marunte, ca eu am curatat o janta in 5 ore de munca aproape continua :P.
Ca sfat: numai cumpara aberatii din comert de iluminat ca nu se merita o sa tot cumperi si o sa tot schimbi pt ca sunt proaste, cumpara leduri de la zexstar si iti faci tu totul costum ca tutorials gasesti o gramada, daca nu cumpara neone de calculator (de unitati centrale ) de la magazinele cu profil PC, care au ridicatoare de tensiune si merg perfect la 12v si tin si foarte mult eu am o pereche de neaone albastre sub bord la tico care le am de 2.5 ani si au fost plimbate prin o gramada de masinii si merg si acuma perfect. Uitate pe topicul mei si ai sa vezi ce lumina fac ... daca nu lasa un id si iti dau poze pe mess. |
n-a mai trecut moda asta cu luminite si neoane?
|
Quote:
Hai cu pozele alea sa vedem tabla :!: |
Quote:
Quote:
Quote:
Pana atunci...poze iar nu am :)...am sa va arat tot :) in curand...(maine sper)...dar poate si 26WRC sa va spuna cat de "urat" vine tabla aiai acolo :) P.S. aspectul practic al tablei e mai mare decat credeam...ma ajuta mult cu aderenta la papuc cand cobor si ma bag in scaune ;)...ajuta... ...........astazi am reusit sa dau de Nea Nicu cu capota...FACEM!!! Am facut si modelul de prelungire, trebuie doar sa aiba el timp si talent :) si eu $$ (normal...)...am aflat si de unde pot sa imi cumpar piele ecologica :)...aproape am reusit sa vand xenonul :)...si...maine/poimaine...relaaaax...ca de luni incepem sa vedem daca se tin oamenii de promisiuni...:) Incinta/capota...pff...deabea astept :D Va salut cu respect! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning