![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
felicitari santos pentru reusita, ce sa zic , a fost chiar tare ;)
|
M-am intalnit cu florica asta seara, a venit la mine, a condus masina, parea ok , exact inainte sa-mi zica, mergi cu ea asa la buzau ca merge, i-a dat o plecare un pic mai tare, moment in care ceva s-a spart/rupt/facut varza :D
( m-a durut inima cand am auzit, la cel mai propriu mod ) :D in fine, am aflat, grupu a crapat, cu putin noroc maine montez alt grup si plec la buzau .. sa vedem daca reusim .. wish me luck cat despre cercuri .. au fost unele inainte,care n-au apucat sa le filmeze baietii , nu zic ca am dat mai bine .. in fine :D eu sunt multumit , de tot :D |
salut . e bine ca ai aflat . ce este stricat :-P
ps. maine faci ceva FUM la buzau :D |
Quote:
Felicitari, ejti pe drumul bun !!! |
sunt pe drumul bun spre groapa fara sfarsit ( financiar vbind )
o sa ma potolesc,cat o sa pot .. cu cercuri si burn`uri ... pana-mi iau lsd :D vreau doar sa ajung la buzau .. |
tu..chiar te crezi asa pe tine?!
:lol: :lol: :lol: |
Quote:
dar prin autosugestie , chit ca e minciuna .. ma mai abtineam putin , dar acum .. e prea tarziu ,ai stricat toata treaba .. tre s-o iau de la capat .. incep Nu mai dau cercuri/burn pana-mi iau lsd. :D |
Poti sa incerci si : Cercurile si burn`u costaaa !
|
da,am simtit-o pe pielea mea,abia am venit din otopeni,de unde am luat grupul :D
a fost super :D ne-am rupt spatele, ms stefan acum tre sa gasesc pe cineva sa ma ajute sa-l pun :) anyway .. gtg now :D buh-bye |
Salut!Cum e sa fi incepator pe un BMW?Eu am inceput cu o dacie 1300 si ma mai ierta cand greseam.Masina arata bine , se vade ca ai investit in ea nu numai bani dar si multa pasiune si problemele astea se rezolva ,usor o pui la punct.Eu i-as pune niste ploape .Bafta!
|
Quote:
in maxim 10 zile( dupa ce faci itp-u si ce mai ai de facut) eu zic ca tot mai incerci sa faci ceva , cat de mic ar fii - nu poti face fata tentatiei :mrhappy: felicitari pt masina , a iesit bine de tot ;) |
nu mai merg la buzau
am stat pana acum in groapa,nu m-am descurcat... am lasat-o balta am scos planetarele da de grup mi-a fost frica, era intuneric,nu aveam lumina, am lasat-o balta :sad: |
azi parca te-am vazut p la buzau....aveai o vesta verde... dar nu ti-am vazut si ursu ...ai venit cu altcineva??
|
Quote:
m-ai incurcat,eu toata ziua azi am fost in bucuresti/otopeni si dup`aia in groapa :) deci n-am fost pe acolo si nici nu vin ,sry o sa vad filme si poze de acolo :) |
Quote:
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning