![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
M-am adresat gresit la faza cu pensula, ma refeream la ce zicea domnul BlueSky...iar cu iesirea la suc sper sa se rezolve pt ca as vrea sa cunosc si eu pasionatii de masini din Alba :D |
Quote:
despre spoiler ce sa zic - ma doare si pe mine sufletul cind stiu ce imbinari perfecte erau si cum arata inainte de incident - tot timpul am zis ca il string de git cu mina mea pe cel care ii face rau lui CAT dar pina la urma am fost mai blinda si acum chiar ne salutam cu farurile cu cel care m-a lovit BlueSky are dreptate - sint probleme - le rezolvam cu rabdare pina la urma - asa incet incet ca in ardeal:D |
CED, uitandu-ma la modul cum raspunzi tuturor, consider ca ai fi putut fi un ambasador perfect... Felicitari!
|
Quote:
|
Lasa timiditate si treci la treaba ca ai multe in portbagaj:idea: si se aproprie Feleacul:lol:.
CAT-ul e pe mana mea:D, poarta-te frumos ca sa nu ajungi sa ma strangi de gat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hehe... e baiat bun si atent la detalii asta am vazut... sa faceti treaba buna! salutari! |
salutari Florine:D, i fac un polish cu ceva cuie pe masina:lol:, doar e in jurisdictia BTL-ului CAT in parcare.;)
|
Quote:
Doamne ce ''tratament'' deosebit!!! :peace::peace::peace::peace: |
Quote:
ce ar fi parcarea fara BTL si CAT si cine ar mai stresa vecinii |
pregatiti pt ziua de maine?!!!!
pe la ce ora te instalezi pe acolo?:D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning