![]() |
Re: Bacalaureat 2008
a trecut cu bine si mate :D sper sa iau peste 8.. 8.5 :-"
maine ultima proba scrisa.. info.. nu am invatat nimic.. sper sa soct un 9.5 :)) si dupa aceea, precum spunea si Snoopy :drunk: :drunk::drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :X |
Maine istoria :confused: :| Cred ca o sa fie cea mai aiurea lucrare de pana acum :| Sunt total pararel :|
|
Gata si cu specialitatea ..... mai am sport
|
Quote:
in sala glumeam ,radeam...nici nu zici ca eram la bac...mai degraba in parc foarte lejer astazi la modul am avut o prb,nu ne-a lasat sa scriem la subiectu 3,a zis ca ajunge 1 si 2 ,sa o fereasca toti Sfintii sa dea ochii cu mine...si cu restu clasei la voi a venit de la minister sa va controleze?io am avut un stramb rau care inchidea ochii cand vorbea:) si o aschiuta ....amandoi pusi pe intimidare......noi nimic:))) si ia ziceti mai functioneaza wc-urile???:)))))))))))))))))))))))))))) |
eu azi am avut ghinion la greu......una dintre supraveghetoare era sefa de comisie...nu pot sa zic ca nu nea lasat sa mai intrebam colegul...dar am avut o surpriza cand am mers la baie dupa rezolvari....toate usile erau sigilate :(( dar am scris de un 7
|
lejer si azi ... sper la o nota din 2 cifre :)
|
perfect si la biologie astazi.
mai ma maine sportu. pana acum, sper sa am media cat mai aproape de 10. a fost exceptional de bine la toate probele :D |
Gata si specialitatea casei: sportul :D Inca un 10 trecut acolo :D
|
Noi nu am mai avut voie la baie :lol:
|
La mine dupa cateva zile in care la baie era covor de variante rezolvate, Azi vine seful de comisie cica a gasit la baie variante rezolvate. Am inceput toti un ras :)). Adevaru ca mi-a placut bacul asta foarte lejer, glume.
|
la desen tehnic a fost un exercitziu de gen sa completez spatiu punctat: "axa nush care ... bla bla... se traseaza bla bla cu linie......" am scris la inceput "groasa", am taiat si am scris "subtire" (raspuns corect) . e grav? :omfg:
|
Daca ai taiat cu o singura linie, nu este motiv de spaima.
|
Nici noi nu am avut voie la baie,a fost o zi proasta pentru majoritatea absolventilor...norocu' meu ca am avut rezolvarile pe telefon,si m-am descurcat asa:D
|
m`o luat o panica.
dau maine la sport, si nici macar nu stiu ce probe se dau...is varza, mana nu stiu nimic nici la mate nu am fost asa stresat |
Poi te adaptezi dupa ceilalti daca nu esti primul la sport, azi la specialitate sper sa iau 5 ca de nu:|, daca iau bacul chiar pot sa spun ca a trecut destul de usor, oricum cand esti inaintea lui ti-e frica normal dar sincer sa va spun nu am invatat mai nimic in afara de ce am facut in liceu.La baie mi se pare o idiotenie sa nu te lase din moment ce ai nevoie. Bafta la toti pe maine la ultima proba!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning