Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Vento - Proprietari (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/43290-vw-vento-proprietari.html)

bzsa 09-01-09 14:02

Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile

pleopa din poza lui pro street remus nu merge cu masca originala cu sigla de vw numai cu masca clean fara semnul de vw
eu am incercat si nu merge pt ca sigla de vw e iesita putin din grila si nu se poate prinde decat decupata in forma de semicerc unde e sigla

antonlupan 09-01-09 22:39

gata am dat stema din masca jos.....acum asteptam pleoapa si dupa aia mergem la vopsit cu tot botu" .....:D

Tibanu 09-01-09 22:56

aha...poi e o varianta si asta cu decupaju :) k yo unu daca as da sigla jos nu cred k s-ar mai vedea bine...nu cred k mi-ar mai placea ,cred k s-ar vedea k lipseste ceva :|

paul_ral 10-01-09 09:40

4 Attachment(s)
Ceva nou: bucse bascula poliuretan si schimbator GTI-Edition si o incercare de nightshoot

antonlupan 10-01-09 11:27

Quote:

Originally Posted by paul_ral (Post 1969782)
Ceva nou: bucse bascula poliuretan si schimbator GTI-Edition si o incercare de nightshoot

frumos...mai ales bucsele alea.....de unde si cat costa.....oare se pot trage prin gaura tot cu presa si la fel de usor ca cele de guma?ma refer la alea mici cu umar....
am inteles ca de la astea devine masina umpic mai rigida...zine si noua cum se comporta dupa ce le montezi...

antonlupan 10-01-09 12:11

4 Attachment(s)
inainte si dupa......

MaxX_82 10-01-09 12:49

Arata chiar bine :). Nu vreau sa iti tai din elan dar la mine am procesat la fel si a inceput sa se cam umfle chitul...sper sa nu fi pus prea mult...Am pus sub lamele si plexiglas ca sa nu se deformeze.
Spor la modificat!

antonlupan 10-01-09 17:05

Quote:

Originally Posted by MaxX_82 (Post 1970110)
Arata chiar bine :). Nu vreau sa iti tai din elan dar la mine am procesat la fel si a inceput sa se cam umfle chitul...sper sa nu fi pus prea mult...Am pus sub lamele si plexiglas ca sa nu se deformeze.
Spor la modificat!

pai am pus si io ceva plexiglas si am pus chit de fibra....care din ce stiu io nu se umfla.....o sa vedem...:D
in cel mai rau caz o desfac si o fac iara....

catalin-stefan 11-01-09 18:36

cred ca h4 adik eu asa am ... daca va ajuta pe careva am carte tehnica in romana.... daca aveti nevoie de ceva intrebati sau id de mess catalin_voicu86

dumitrean 12-01-09 11:58

Poti sa imi spui ce ulei de motor se foloseste la motor 1,9 td 10w40 sau 15w40 , daca scrie in carte

bzsa 12-01-09 12:04

depinde si de km cati ai pe masina cat ulei consuma

Tibanu 12-01-09 12:15

1.9TDi folosesc castrol 5w40 .f bun.acum da...depinde si de masina

antonlupan 12-01-09 18:40

1 Attachment(s)
un sticker pe geamul copilotului....home made...

antonlupan 12-01-09 18:48

6 Attachment(s)
sticker luneta.....lumini interioare.....muzica(300w RMS).....mai vin altele dupa vopsirea botului....si poate la vara o vopsea 2tone(rosu-negru).....

dumitrean 13-01-09 17:11

se pot schimba becurile de la ecranele digitale ? si cum ,daca poti sa imi spui.

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning