Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

florin_andrey86 17-03-11 00:42

Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4175965)
Uni mai muncesc dar se si mai aud prin oras :lol::lol::lol: ceva strangeri nocturne
Si am facut si un mic gratar =)))

un sfat pt toata lumea, asta e un sit pe care-l poate vizita oricine asa ca va sfatuiesc ca atunci cand mai postati poze cu masini, stergeti-le numarul de inmatriculare, iar inainte de a face ceva public intrebatii si pe celalalti daca sunt de acord sa le apara masina si nr de inmatriculare .......

LauGSI 17-03-11 04:33

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4176024)
un sfat pt toata lumea, asta e un sit pe care-l poate vizita oricine asa ca va sfatuiesc ca atunci cand mai postati poze cu masini, stergeti-le numarul de inmatriculare, iar inainte de a face ceva public intrebatii si pe celalalti daca sunt de acord sa le apara masina si nr de inmatriculare .......

de parca ar avea cineva ce sa le faca...doar nu au facut ceva extraordinar de iesit din comun... doar poze si un gratar...hai sa punem parola sa nu mai fie forum public sa nu se mai vada ce face lumea si sa stam underground..!! florine lasa lumea sa se distreze asa cu stie mai bine problemele vin si ele de la sine daca e sa fie...se descurca ei...!! oricum spor la treaba cu audi si sper sa apuc sa o vad terminata daca o sa mai fiu pe aici...proiectu e super tare sper sa iti iasa pe sufletul si placerea ta nu conteaza ce zic alti...!!

DJBOSS 17-03-11 10:22

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 4176109)
de parca ar avea cineva ce sa le faca...doar nu au facut ceva extraordinar de iesit din comun... doar poze si un gratar...hai sa punem parola sa nu mai fie forum public sa nu se mai vada ce face lumea si sa stam underground..!! florine lasa lumea sa se distreze asa cu stie mai bine problemele vin si ele de la sine daca e sa fie...se descurca ei...!! oricum spor la treaba cu audi si sper sa apuc sa o vad terminata daca o sa mai fiu pe aici...proiectu e super tare sper sa iti iasa pe sufletul si placerea ta nu conteaza ce zic alti...!!

Asa este tigane ;);) doar nu sa facut nimic iesit din comun...ce...inainte nu se postau poze cu numaru de imatriculare de la nsl , la fel era si inainte

LauGSI 19-03-11 04:14

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4176595)
Asa este tigane ;);) doar nu sa facut nimic iesit din comun...ce...inainte nu se postau poze cu numaru de imatriculare de la nsl , la fel era si inainte

Parerea mea da dacia aia si hai sa iti dau Opelul pt tine 1500 asta ca sa faci su u ceva pe unde va strangeti voi..!! Nu de alta dar sa imi iau si eu ceva frumos sa vin cu voi ca pt mine opelu nu mai e bun vreau ceva mai bun sa vin pe la voi pe acolo....:))

DJBOSS 19-03-11 12:24

[QUOTE=LauGSI;4181215]Parerea mea da dacia aia si hai sa iti dau Opelul pt tine 1500 asta ca sa faci su u ceva pe unde va strangeti voi..!! Nu de alta dar sa imi iau si eu ceva frumos sa vin cu voi ca pt mine opelu nu mai e bun vreau ceva mai bun sa vin pe la voi pe acolo

Daca as avea bani astea in urmatoarea ora te-as contacta sa ti-l iau pacat ca numai am ceva bani stransi ca ,asa as fi dat dacia si ti-as fi luat opelasu :X
Am auzit eu bine sau pe tine te-ar tenta un urs ;))) :oops:

florin_andrey86 27-03-11 20:02

asa este, nu se lua nimeni de voi inainte la NSL sau ati uitat???? e nevoie sa va dau exemple????

p.s. nu ma intereseaza ce zice lumea de "proiectul meu" e parerea lor si o respect, dar ar fi cazul sa comenteze atunci cand o sa faca si ei macar pe jumatatea mea.....pana atunci "ciocu mic si joc de glezne"

GJ 64 GAB 27-03-11 21:01

Parcă n-aţi fi o comunitate!

florin_andrey86 27-03-11 22:56

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4204829)
Parcă n-aţi fi o comunitate!

sincer??? eu in orasul asta nu am vazut nici o comunitate.....daca cineva o vede sa mi-o arate si mie.....

LauGSI 31-03-11 22:04

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4205229)
sincer??? eu in orasul asta nu am vazut nici o comunitate.....daca cineva o vede sa mi-o arate si mie.....

SRC = Severin Racing Club sau nu mai exista nici asta ca si NSL ...?

DJBOSS 31-03-11 22:12

3 Attachment(s)
Care veniti la VTM pe 10 aprilie la Bucovat (CRAIOVA) ?
Vine careva pentru participare sau ca spectatori ? Am vazut ca RTS sunt sponsori acolo m-am gandit ca vom avea si ceva participanti din severin.
Care vor sa mearga sa psoteze aici ...mergem cat mai multi.
Pana una alta cam asa arata masina mea la ora actuala
APP LauGSI haida scoate de la barlog GSI si dai cu el pe asfalt :lol:

LauGSI 31-03-11 23:41

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4216915)
Vine careva pentru participare sau ca spectatori ? Am vazut ca RTS sunt sponsori acolo m-am gandit ca vom avea si ceva participanti din severin.

sa vedem poate pana pe 10 o sa il scot acum depinde de timp si de cash :))

GJ 64 GAB 31-03-11 23:43

Quote:

Eu merge :lol: Dude, şmecherie roţile! arată bine aşa..

florin_andrey86 01-04-11 00:53

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 4216893)
SRC = Severin Racing Club sau nu mai exista nici asta ca si NSL ...?

in cazul in care nu stii iti spun eu, NSL - EXISTA, iar daca te referi in cazul NSL-MEHEDINTI, a existat doar in mintea unor "copii", SRC SAU SEVERIN RACIN CLUB, exista si spre deosebire de altii exista si si este cu actele la zi, ci si mai mult de atat SRC-ul lucreaza la un proiect amplu care o sa fie gata cat de curand, asta in cazul in care nu stiai
apropo, inca ceva, SRC este alcatuit din oameni pasionati cu adevarat de automobilism si care se pricep foarte bine pe anumite axe ale fenomenului auto, astfel incat sa nu ramana nici o ramura descoperita.

Gangstah 01-04-11 07:57

Quote:

cine mai merge din severin??vreau nume ca daca imi place ce aud posibil sa merg si eu !

DJBOSS 01-04-11 12:56

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4217457)
cine mai merge din severin??vreau nume ca daca imi place ce aud posibil sa merg si eu !

Eu sunt prezent sigur,Cosmin Dyz si el va fi sigur fiecare cu masinile lui :P am inteles ca vin mai multi din severin la care le-am zis .Acum sa vedem.....
App Taxa de participare este 130 lei pentru cine vrea sa participe ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:56.

- Copyright 2026 4Tuning