![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=LauGSI;4181215]Parerea mea da dacia aia si hai sa iti dau Opelul pt tine 1500 asta ca sa faci su u ceva pe unde va strangeti voi..!! Nu de alta dar sa imi iau si eu ceva frumos sa vin cu voi ca pt mine opelu nu mai e bun vreau ceva mai bun sa vin pe la voi pe acolo
Daca as avea bani astea in urmatoarea ora te-as contacta sa ti-l iau pacat ca numai am ceva bani stransi ca ,asa as fi dat dacia si ti-as fi luat opelasu :X Am auzit eu bine sau pe tine te-ar tenta un urs ;))) :oops: |
asa este, nu se lua nimeni de voi inainte la NSL sau ati uitat???? e nevoie sa va dau exemple????
p.s. nu ma intereseaza ce zice lumea de "proiectul meu" e parerea lor si o respect, dar ar fi cazul sa comenteze atunci cand o sa faca si ei macar pe jumatatea mea.....pana atunci "ciocu mic si joc de glezne" |
Parcă n-aţi fi o comunitate!
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Care veniti la VTM pe 10 aprilie la Bucovat (CRAIOVA) ?
Vine careva pentru participare sau ca spectatori ? Am vazut ca RTS sunt sponsori acolo m-am gandit ca vom avea si ceva participanti din severin. Care vor sa mearga sa psoteze aici ...mergem cat mai multi. Pana una alta cam asa arata masina mea la ora actuala APP LauGSI haida scoate de la barlog GSI si dai cu el pe asfalt :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
apropo, inca ceva, SRC este alcatuit din oameni pasionati cu adevarat de automobilism si care se pricep foarte bine pe anumite axe ale fenomenului auto, astfel incat sa nu ramana nici o ramura descoperita. |
Quote:
|
Quote:
App Taxa de participare este 130 lei pentru cine vrea sa participe ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning