![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
inainte sa faci negru met sa-l faci alb ca sa-ti iasa bine negru :D... o alta varianta ar fi sa te duci la un vopsitor bun ca sa-ti bage cadru la cuptor sa iasa perfect pt ca pe viitor sare vopseaua ;) Eu mi-am facut jentile portocalii si dupa 1an de dat a sarit destul si trebuie sa le fac iar...
|
pai la vopsitor nu o sa-l duc ca nu vreau sa bag prea multi bani in ea...dau cu spritchit inainte...ala ii alb..apoi sper sa tina vopseaua...oricum o sa-l vopsesc primavara...sa fie un pic mai cald
|
sa freci bine cadru pana la AL, apoi sa-l degresezi bine cu diluant celulozic
|
3 Attachment(s)
dupa un mic traseu :P ...
|
nu da cu sprit chit.. am dat eu si a crapat toata vopseaua:| mai repede cauta un grund gri;) tot la tub.. e acelasi pret cu vopseaua... iti ajunge unu.. smilgher .... grund.. negur mat.. si cu asta basta...
dar sincer.. daca bagi bagi in piese calumea.. mai bine mai strange putin din fese si ia si un cadru calumea... parerea mea:-?? bft |
il folosesc doar sa ma plimb cu ea linistit, nu sa sar si sa fac scheme cu ea...deci nu cred ca merita sa-mi cumpar cadru nou...iar ca piese...acum 4-5ani am bagat in ea cam ce o trebuit:jante duble Bike positive,frane(manete+franele)tot Bike positive din aluminiu,butuc spate Bike positive,ghidon Bike positive...cam astea..atunci mai faceam si eu cate o figura cu ea..dar acum m-am linistit si vreau sa arate bine,(ca de mers merge ok:D),ce mai cumpar o sa fie 2cauciucuri pe spate cred ca de 2.25 sau 2.35:twisted:,dar oricum mersi de sfat
|
Pune o poza cu ea. ;) Mult noroc!
|
n-am acuma,dar maine fac cateva:-Pdesi ii destul de murdara ca de octombrie nu prea l-am scos din garaj:D
|
Asteptam pozee !!
Mai pe seara ma duc la service sa-mi schimb angrenajul , mi-am luat un Truvativ IsoFlow single cu foaie de 32..:) Urmeaza o roata spate mai rezistenta :) |
barem ti-ai luat angrenaju si monoblocu pe Powerspline ?
|
4 Attachment(s)
scuze de calitatea pozelor...acuma le-am facut cu telefonul...
va dati seama de ce vreu sa-l vopsesc...arata cam naspa deja dupa vreo 7ani de folosinta,dar se descurca bine inca:-P probabil o sa scot 8ul din roata fata si voi pune la loc frana de aluminiu... is rest cam asta ii... astept si pareri de culori...ieri m-am gandit poate ar fi fain alb cu jentile negre:Dinca nu m-am hotarat dar oricum mai am timp pana se incalzeste unpic vremea |
1 Attachment(s)
:oops::rolleyes2:arrow:
|
Arata bine.Acuma pentru o geometrie mai buna,ar trebuii sa sudezi headtube-ul(unde intra furca)paralel cu seattube-ul(unde intra saua).
|
lol.ti-ai sudat teava rectangulara? :o
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning