![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
3 Attachment(s)
Nunta sau masina..??:lol:
Pana una-alta am mai facut cateva cumparaturi.. |
masina bogdan3.............=)).................e forum de masini nu nunti:D
|
cat a fost parbrizul bogdan ? ca vreau sa imi iau si eu ...cheder cu inima ? sau model nou :rolleyes2
|
Parbriz cu parasolar - 130 Ron
Chederul este model nou,ca tot ce am gasit pe vechi sunt prajite de soare..:sad: O sa vad daca pot sa-l recuperez pe al meu,insa tinichigiul mi-a spus sa iau cheder nou,ca sa iasa treaba calumea:rolleyes2 Oglinzile sunt de la prietenul Alex-Mun:-);) |
bogdan, am vz azi la dezmembrari ceva frumos si am uitat sa iti spun.un filtru de aer deala nichelat.arata f bine,
|
bogdan, am vz azi la dezmembrari ceva frumos si am uitat sa iti spun.un filtru de aer deala nichelat.arata f bine. tu ai deala?
|
Filtru de aer sport sau d-ala normal,dar cu carcasa nichelata?
|
8 Attachment(s)
Si uite asa,incet si prost,ca repede si bine stiu toti:lol:..au mai evoluat si lucrarile la Dacioara mea..:-)
|
Cat ma bucur, cand vad oameni asa de indragostiti de masinile lor si vor sa faca ceva frumos din ele, felicitarile mele Bogdan:-)
|
bogdan te-as sfatui sa acoperi lampile de mers inapoi...;) gorde nu avea
|
Sa stii ca la asta ma gandeam si eu!..ai spus un lucru mare!..chiar vroiam sa va cer parerea cand ajungeam si acolo,insa ma cam tem la RAR cum o sa fie..:???:..ca va trebuii sa ajung acolo pt modificarea in C.I.V a culorii si seriei motorului.
A mea fiind '79 an de fabricatie se stie ca avea lampi de marsarriere si ma tem sa nu ma puna sa le montez la loc pe cele originale,chiar daca pun eu,asa de forma, o lampa de mers inapoi,pana trec de ei.. Voi ce parere aveti?:???: Merci de urari si aprecieri YNP_46:-) dupa munca dam fuga la masina,mai stam si pe acolo cateva ore..placere si pasiune sa fie,ca pt restul gasesti resurse..:-) |
Din cate am auzit eu cu RAR-u din Braila faci mai multa traba decat speri, asa ca te-as sfatui sa acoperi lampile, cauti un proiector din-ala dreptunghi si il prinzi sub bara in spate cumva si gata. Parerea mea...
|
1 Attachment(s)
bogdan pui una la shto cum are mun sub bara si dupa o scoti ;)
|
2 Attachment(s)
Da baieti,o sa vad eu..ma mai gandesc in legatura cu lampile de marsarriere..:rolleyes2
Azi am luat si contrapragul de dreapta,iar seara i l-am dus tinichigiului,ca sa poata continua lucrarea la prag. |
ii zici ca nu a avut ....nu are domle' e comanda speciala ce vrei ?:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning