Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

dubmaniacks 24-09-08 11:34

Re: Dacia mea

5 Attachment(s)
Am tinut sa postez pozele pt binele meu.Nu de alta , dar nu am chef sa aud ca din cauza mea masina e ruginita toata.Sergiu stie de problema usilor , si a ramas ca o sa cumpere unele noi , cand astea cedeaza moral.

Cat despre jante , o sa am eu de lucru ...

In rest , azi am finisat usile in proportie de 90%.

Pozele spun totul , de ce , si pt ce merge asa de greu treaba.Chit de fibra pe tabla , si unde nu e , doar chit de fibra + fa tu linie din asa ceva.Deci , daca masina va fi "dreapta la partea de jos... si daca no sa crape chitu , inseamna ca Sergiu tata , Dumnezeu tine cu tine si cu masina ta.

Saptamana asta incercam o nuanta de culoare + ceva perla . Doar atat.

O sa las pozele sa vb.

razak 24-09-08 11:39

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 1773041)
Am tinut sa postez pozele pt binele meu.Nu de alta , dar nu am chef sa aud ca din cauza mea masina e ruginita toata.Sergiu stie de problema usilor , si a ramas ca o sa cumpere unele noi , cand astea cedeaza moral.

eu cred ca au cedat deja ...

r3sp3c7 25-09-08 20:07

mda...stiu de starea ushilor......o sa o remediez cat de curand....momentan ma intereseaza sa scot mashina din garajul lui norby.....asta este razak....banii sunt putzini....mai trebe si imartziti in diferite directzii.....dar problema ushilor o sa se rezolve....

flocea_ro_ab 25-09-08 20:25

usiile alea sunt dezastru :| scuze ca spun asta. si eu am probleme la usi, la anu cand o sa o revopsesc o sa pun altele mai bune ;) si atunci o sa le si astup manerele ;)

cosmin_cosmin_1 25-09-08 20:53

tu nu ti-ai dat inca seama ca din bani putini ies doar lucruri de nimic ?
parca tu ai zis ca speri sa fie cea mai frumoasa dacie din romania (e posibil sa nu fi retinut bine, oricum era una din daciile mult discutate de pe forum). sa vedem, sper sa merite asteptarea.

am gresit cu cea mai frumoasa dacie, nu tu ai spus-o ci B-11-AYG : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=940
Imi cer scuze!

Razvan_CCG 25-09-08 20:59

no sa fie cea mai frumoasa dacie din romania pana ii hauuuu!

dubmaniacks 25-09-08 21:15

Eu atat va spun ... Masin are nevoie de 4 usi noi.O sa le aibe , dar anul viitor.Pana tunci mere si asa.

Am zis acu seara la Sergiu.El vrea si cu ala in ... si cu sufletul in rai.Si a inteles.Acuma... vedeti si voi.Saracu baiat incearca sa faca ceva dar cu bani putini.

Eu cu vopsitu il ajut cat pot de mult.Dar intelegeti-ma ca nu am pe ce sa pun chit... si daca pun , toata usa se flambeaza din cauza tablei.Cu alte cuvinte... Lucrez de 5 ori mai mult la o usa , decat la o masina normal.

Peace!

clif 05-10-08 12:08

bai proiectu e super va fi ceva tare dar sunt de acord cu ei unde se poate schimba schimba nu carpi multa bafta

razak 05-10-08 13:30

Sergiu, te vor costa 2 milioane probabil 4 usi , pe chitul ce a intrat in cele 4 usi dai minim 50 ron , mai pune manopera, vopsitoria ... lucru pe care va trebui sa-l faci din nou cand pui usile noi ...

lasa masina sa stea 1 luna, aduni banii de usi, pui usile si porma il pui pe ziber sa munceasca 1 data , implicit iti va lua banii doar 1 data.

e mai ok asa zic eu :)

clif 05-10-08 16:38

sunt de acord cu ei unde se poate schimba schimba unde nu asta e carpim bafta

dubmaniacks 05-10-08 19:08

Ieri dupa ce l-am batut pe Sergiu(kiddin`) - a cumparat 4 usi ...

Miercuri o sa pun "EU" poze sa vedeti in ce stadiu e masina.

Cu stima si respect "zib3r" .

flocea_ro_ab 05-10-08 19:10

asta e un sem bun;)

r3sp3c7 05-10-08 19:12

da ii un semn bun....ushile sunt intr-o stare mult mai buna decat alea vechi...acuma o sa vedem cat o sa tzina :D

flocea_ro_ab 05-10-08 19:13

dac sunt pregatite ca la carte o sa tina;)

dubmaniacks 05-10-08 19:17

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 1793814)
dac sunt pregatite ca la carte o sa tina;)

detalii , cum se pregatesc ca la carte ? ca nu stiu :!:

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning