![]() |
Re: Dej
am vazut in seara asta SRX'u si arafa frumos:D masina,ma gandeam sa fac niste poze si sa le pun pe forum ,dar nu mam "riscat" fara acordul proprietariului asa ca poate ne pune chiar el poza cu masina si daca vrea ceva poze in devenire:-)
|
intai si intai sa va vad cu masinile personale pe centru si apoi club.........ca cu a lui taticu nu prea da bine...daca te vede cineva si te da-n gat.
|
luati exemplu de la srx-u,si banii de pita i-o bagat in masina,da s-o ajuns.bravo srx-ule.
|
chiar ca arata bine masina:twisted:...am facut ceva poze da nu's foarte clare asa ca nu le postez:P...oricum bravo Cristi pt masina:tenisclap
|
am eu poze, care le-am primit chiar de la el, inainte sa ajunga masina in dej, dar nu le pun, il lasam pe el sa le posteze
|
.....si sa puna si un "audio" sa auziti cum urla fiara...pfoai..
am mai vazut ceva masini 'noi' ...un leon si o astra classic9cred) ...mai modificate un pic:) |
este langa mine un bora modificat grila fata si cred cam atat,o sa pun poze dar nu cred sa fie nush cat de modificat
|
gri sau negru?
|
Happy Vallentine's day!:lol::lol::pistoles::peace:
|
un gri albastrui ,cam asa ceva, il sti cumva?
|
6 Attachment(s)
Salutare!
am revenit cu mici intarzieri si cu pozele ... enjoy ! ;) |
reusita..bv:clap::clap:
|
fara indoiala cea mai frumoasa masina tuningata din Dej.Inca odata felicitari Cristi:D:tenisclap:tenisclap:cool:
|
poze facute dupa casele gri
|
arata foarte bine masina,se vede ca s-ar muncit si cred ca esti multumit,imi place ideea cu angel eyes la proiectoare:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:28. |
- Copyright 2026 4Tuning