Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   masini tari de la noi... (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/35-masini-tari.html)

Stuey 09-06-04 15:13

Re:

:shock: :shock: nu cred ca s-au nimerit acolo...cred ca s-au vorbit...in fine..super fain...

EvLSant0S 09-06-04 15:38

loool asa e cms... jumate mor.... un sfert o duc cat de cat bine si un sfert au lamborghini.. :) glumeam , azi am vazut 2 rs6 :)

ccc 11-06-04 17:48

8)
'cele mai tari masini din lume se gasesc intai aici'......ca bine ziceau mafia

Gabi 11-06-04 22:06

2 Attachment(s)
Celicaaaaaaa :mrgreen:

tekno 11-06-04 22:18

:shock: :shock: :shock: :twisted:
marphaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gabi 11-06-04 22:22

Thanks to zetemte :D

zetemte 12-06-04 00:51

:D

Nicio problema :D

Omul o sa fie in Insomnia :D Masina arata ... TARE

Stuey 12-06-04 10:34

Re:

Waw...fain...Imi place culoarea :joy:
CMS..ai dreptate...dar ce sa ii faci?Unii au altii nu...macar ne bucuram si noi ca mai vedem o masina dintrasta pe strada dupa care incepem sa il injuram pe ala....ca are bani..

BogdanCMS 12-06-04 11:26

E absolut SUPERBA Celica, felicitari proprietarului, e una din cele mai frumoase masini din tzara, dupa parerea mea...Bravo, Zetemte, l-ati cooptat si pe el...Mai da' voi mai aveti de gand sa strangeti numai \"suparaciuni\" la voi in grup? :wink: :D La Dacii va ustura limba, uh? :D :lol: Joking man, bravos...

EvLSant0S 12-06-04 11:49

bai fratilor... am filmat aseara ferarri-u 355 roshu in victoriei dar nu reusesc sa pun filmu`.... ii dau attach .. si asa ramane.. are 4 mb filmul..

EvLSant0S 12-06-04 11:52

1 Attachment(s)
Acest FORD TRANSIT ARE STICKERE CU SPARCO SI REMUS :) :) :)
deci v-a da-ti seama ca ... acei mutzunake de pe bord.. sunt sparco , iar cutia cu servetzele e remus... ca sa vedeti bine da-ti zoom .. :arrow:

Gabi 12-06-04 13:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
E absolut SUPERBA Celica, felicitari proprietarului, e una din cele mai frumoase masini din tzara, dupa parerea mea...Bravo, Zetemte, l-ati cooptat si pe el...Mai da' voi mai aveti de gand sa strangeti numai \"suparaciuni\" la voi in grup? :wink: :D La Dacii va ustura limba, uh? :D :lol: Joking man, bravos...

Chiar au numai \"suparaciuni\", da' \"prieteni\" au si Oltcituri (je :wink:)

PS: Santos - poate ca omu' face doar reclama. Intr-un timp, la Craiova era \"reprezentanta\" C&C Tuning, iar patronu' avea pe Cielo autocolante cu KW, Remus, etc.

n0namee 19-06-04 19:05

1 Attachment(s)
s-au aliniat frumos ... care credeti ca iese primu?

EvLSant0S 19-06-04 19:11

aooleoo pe cate topicuri am vazut poza asta..... si ink o chestie , n0namee cenzureaza frate NUMERELE LASA DOAR B.. e asa greu?? ?

el_loco 19-06-04 20:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
s-au aliniat frumos ... care credeti ca iese primu?

Vreau amanunte!!! Pe ce strada s-a intamplat?? Eu stiu ca Mugur Mihaescu de la Vacanta Mare are un d-ala negru(nici nu pot sa ii spun numele!!!!). Cred ca daca vedeam faza cu ochii mei, picam lat acolo!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 07:49.

- Copyright 2026 4Tuning