![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Maine seara? :D
|
Vine cineva la intalnrie daca e maine seara? Spuneti pana maine dim ca sa stim exact cine vine si cine nu. Eu unu vin, Dj Raiman vine,Cipriano...altcineva?:d
|
Mai vine vl16vip. Maine seara pe la 22:00 . Locatie: inca nu stiu:)
|
eu as veni...eu vin si asta-seara daca e...sa se duca efectu' berii :))))
|
Deci maine seara pe la 22:00 ar fi ok? Pe unde ne vedem?
|
sa stabilim o locatie pana maine....eu zic sa ne intalnim la locul obisnuit...deci la SaLa SpOrTuRiLor :P dar nush cum vreti si voi acum...:P ne hotaram pana maine :)
|
De ce nu se organizeaza vinerea sau in weekend intalnirile...sa poata veni si cei cu joburi?
|
Ba da, s-au organizat si in week`uri si o sa se organizeze in continuare :):P am zis noi sa facem una si in timpul saptamanii. Daca vrei sa vii, si poti, maine seara la ora 22:00, Locatia nu am stabilit-o inca...:-?? azi...:P
|
pardon, AZI 23.08.2007 !!!!!!! ORA 22:00
|
deci astazi ora 22:00 la Sala sporturilor....sunteti asteptati:)
|
pai si cu job...nu pierdem toata noaptea...stam si noi la vorba o ora, doua...un suc, o atentie ceva acolo :D si ai timp si de somn :p pentru job si alea...
ne vedem diseara nebunilor... |
2 Attachment(s)
poze de la intalnirea de azi....New member: Alex, Seat Leon TDI 116CP
Masini prezente azi: 1. Volkswagen Passat ( Caddy ) 2. Dacia Logan ( George ) 3. Volkswagen New Bettle ( Unknow :D ) 4. Seat Leon ( Alex ) 5. Volkswagen Golf 4 ( Dj Raiman ) 6. Volkswagen Golf 5 ( vl16vip ) 7. Audi A4 ( Ama ) sorry daca am uitat pe cineva:) |
bai nebunilor...azi ati stat cam putin...se vede ca n-am fost si noi acolo :D
imi pare rau ca nu am putut ajunge pana la urma...am vorbit cu Robbert la telefon si el imi zisese ca mai stati...am fost pana la Bucuresti cu Goe si cu un prieten cu niste treburi...si nu am stat prea mult acolo dar am ajuns oricum prea tarziu ca sa va mai prindem... anyway, poate maine seara iesim mai multi asa...nimic oficial si etc...doar o iesire intre prieteni... |
Ia uite-l mah si pe tigrutz :)) .. a intrat si el in 4Tuning Valcea . :))
|
Vineri 31.08.2007 ora 22:00, Locatie : Sala Sporturilor !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning