![]() |
Re: Dacia mea. b.......
ia fii atent ce am gasit pe forum;)
cred ca te va interesa... https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw/119437-vand-jante-4x108-14-a.html |
3 Attachment(s)
in lucru :D
|
Quote:
|
TOba nu-si are locul akolo... Hmm... e dragutza... BAFTA!....
|
o sa facevacuarea pe ambele parti. atunci cred ca o a dea mai bin. voi ce credet?
|
Arata bine spoilerul spate dar totusi toba parca nu isi are locul perfect acolo,mai bine a fii dat mai sus,sa iasa prin sita din partea stanga.Chiar daca faci evacuare in ambele parti tot prea jos o sa fie tobele,dar daca tie iti place asa las-o asa,e important sa fie asa cum iti place tie ;)
|
cine ma poate ajuta cu niste poze i-am pus toba pe partea dreapta a masini si mai trebuie sa pun finala pe partea stanga.
|
daca ajungi cu masina prin Mioveni iti fac eu cate poze vrei cu camera foto ( 0769618347)
|
1 Attachment(s)
:oops::!:
|
nu cred ca e chiar spatele masinii acolo, cu toate ca nu imi dau bine seama, nu se vede prea clar! :D
|
5 Attachment(s)
AM MAI TEVENIT SI EU CU CATEVA POZE. SPER SA VA PLACA. SI O SA MAI AM O SURPRIZA DAR CAND O FI GATA.
|
scoase toate manerele,4 jante la fel,o suspensie un pic mai joasa si vopsita integral si ar da bine de tot.:D
|
Daca tot ai scos toba prin sita cum ai fost sfatuit ai putea sa umplii cu fibra vechile decupari din spoiler pt tobe
|
hai sa iti vand eu niste jante ieftine pe 13" cu tot cu gume, 2 din ele rulate 204 km ...in garantie
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:47. |
- Copyright 2026 4Tuning