![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Astazi pe patinoarul Hunedoara - Santuhalm multe accidente, incepand de la C3, Fabia, Cielo etc. si pana la microbuz Hunedoara-Deva. Multumim celui care administreaza drumul si Politiei romane care era "la datorie" si ne recomanda sa mergem incet si sa pastram distanta.
|
Si care ne controleaza de "rovinete" da anu asta o sa ma controleze la oo ca rovineta nu mai pupa.
In alta ordine de idei am facut 1h pana la Deva drum de 10 min +. 20 de masini am numarat botite ;) apoi pe drumul European se circula putin mai bine am calcat-o si noi putin si la intrarea in Deva sub pod ce sa vezi inca 5 masini praf. Noroc cu oameni din masini care au iesit pe iarba si ne faceau semn sa o lasam moale ca e jale. Da militienii erau cu radarul la Gelu si radeau ca prostii. |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cine nu-i gata il iau cu lopata...cam asa trebuia sa sune sloganul pt ziua de miercuri 14.01.2009:shock:
PS: Dupa dracu or trimis pe drum raba aia mare cu Lama pt indepartat zapada cand defapt nu a fost pic de zapada :) ..poate sa ingreuneze si mai mult traficu sau sa barbiereasca "sticla":punch: Ieri dimineata erau bune cauciucurile mele cu cuE :D:eyebrow: |
Pai cam asa sunt toate masinile de dezapezire..au lama in fata.Dar stai linistit ca are in spate rezervor de sare si nisip si arunca pe jos.
|
Quote:
http://www.stirilocale.ro/video_Boli...u_vid2793.html |
Quote:
|
Copii de bani gata :(
|
decat saii dea la ala bmw d-ala ieftin si sa se omoare cu el mai bine mi-ar da mie o mashinutza mai veche :D
|
2 Attachment(s)
accidentul de langa Simeria , cel cu camionul cu porci .. imi cer scuze pentru calitatea pozelor :oops:
cei din prima poza sunt "victimele" accidentului :( RIP :( |
azi 2 masini un bmw si un citroen berlingo sarite in sant pe portiunea turda unirea..la ora 7 accidnt langa simeria veche un papuc si inca o masina in copaci plus un logan afara
|
Quote:
|
Am vazut la tv un accident la intrare in Deva cu un C - Klasse mai nou. Aveti ceva detalii? Soferul din cate am inteles a murit.
|
Si eu am vazut tot la Tv o fugit pe soseaua uda si o intrat in parapetii podului. La tv au spus ca avea 150 cea ce poate fi adevarat la cum arata masina.
|
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...la-indigo.html
il arata de la jumatatea clipului ...:shock::shock::shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning