Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

ondin 14-01-09 11:40

Re: Hunedoara - Accidente

Astazi pe patinoarul Hunedoara - Santuhalm multe accidente, incepand de la C3, Fabia, Cielo etc. si pana la microbuz Hunedoara-Deva. Multumim celui care administreaza drumul si Politiei romane care era "la datorie" si ne recomanda sa mergem incet si sa pastram distanta.

Kedy 14-01-09 16:59

Si care ne controleaza de "rovinete" da anu asta o sa ma controleze la oo ca rovineta nu mai pupa.

In alta ordine de idei am facut 1h pana la Deva drum de 10 min +. 20 de masini am numarat botite ;) apoi pe drumul European se circula putin mai bine am calcat-o si noi putin si la intrarea in Deva sub pod ce sa vezi inca 5 masini praf. Noroc cu oameni din masini care au iesit pe iarba si ne faceau semn sa o lasam moale ca e jale. Da militienii erau cu radarul la Gelu si radeau ca prostii.

BaLaurzor 14-01-09 19:10

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1981409)
Si care ne controleaza de "rovinete" da anu asta o sa ma controleze la oo ca rovineta nu mai pupa.

In alta ordine de idei am facut 1h pana la Deva drum de 10 min +. 20 de masini am numarat botite ;) apoi pe drumul European se circula putin mai bine am calcat-o si noi putin si la intrarea in Deva sub pod ce sa vezi inca 5 masini praf. Noroc cu oameni din masini care au iesit pe iarba si ne faceau semn sa o lasam moale ca e jale. Da militienii erau cu radarul la Gelu si radeau ca prostii.

pai no logik ... noi platim asigurare , impozit , rovinieta si toate prostiile care ei ne obliga dar in schimb ei nici makar nu dau cu sare sau nisip cand vad ca ninge sau ingheata , sau cand dau e prea tarziu .... cat despre politisti , hai sa facem cheta sa facem rost de un scaun ca poate se pun pe drum si atentioneaza soferii , sau sa punem bani sa le luam o suba ca poate atunci cand ies afara sa atentioneze soferii de drum le este frig si nu pot sta prea mult . Politia romana e un *** care pute si stoarce bani degeaba .

F.R.Sonic 14-01-09 23:59

10 Attachment(s)
Cine nu-i gata il iau cu lopata...cam asa trebuia sa sune sloganul pt ziua de miercuri 14.01.2009:shock:

PS: Dupa dracu or trimis pe drum raba aia mare cu Lama pt indepartat zapada cand defapt nu a fost pic de zapada :) ..poate sa ingreuneze si mai mult traficu sau sa barbiereasca "sticla":punch:
Ieri dimineata erau bune cauciucurile mele cu cuE :D:eyebrow:

ajaccio 15-01-09 13:58

Pai cam asa sunt toate masinile de dezapezire..au lama in fata.Dar stai linistit ca are in spate rezervor de sare si nisip si arunca pe jos.

adrian78bmw 15-01-09 16:08

Quote:

Originally Posted by ajaccio (Post 1983606)
Pai cam asa sunt toate masinile de dezapezire..au lama in fata.Dar stai linistit ca are in spate rezervor de sare si nisip si arunca pe jos.

aia e IFA :D

http://www.stirilocale.ro/video_Boli...u_vid2793.html

*HD_85_GEL* 16-01-09 12:45

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1983855)

e tare sa-ti f*** un BMW de 75000 de eur...dar mai tare e ala cre a povestit cat a baut :lol:

Kedy 16-01-09 16:57

Copii de bani gata :(

dzrhd 16-01-09 17:02

decat saii dea la ala bmw d-ala ieftin si sa se omoare cu el mai bine mi-ar da mie o mashinutza mai veche :D

Claw166 23-01-09 16:32

2 Attachment(s)
accidentul de langa Simeria , cel cu camionul cu porci .. imi cer scuze pentru calitatea pozelor :oops:
cei din prima poza sunt "victimele" accidentului :( RIP :(

adrian78bmw 23-01-09 20:25

azi 2 masini un bmw si un citroen berlingo sarite in sant pe portiunea turda unirea..la ora 7 accidnt langa simeria veche un papuc si inca o masina in copaci plus un logan afara

Marius3k 24-01-09 09:25

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2005077)
la ora 7 accidnt langa simeria veche un papuc si inca o masina in copaci plus un logan afara

Masina cealalta era un Peugeot Boxer albastru. Era colegul meu de camera cu ea, care, din pacate, nu mai e printre noi. :(

xxdadixx 25-01-09 11:56

Am vazut la tv un accident la intrare in Deva cu un C - Klasse mai nou. Aveti ceva detalii? Soferul din cate am inteles a murit.

Kedy 25-01-09 12:02

Si eu am vazut tot la Tv o fugit pe soseaua uda si o intrat in parapetii podului. La tv au spus ca avea 150 cea ce poate fi adevarat la cum arata masina.

Claw166 25-01-09 12:43

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...la-indigo.html

il arata de la jumatatea clipului ...:shock::shock::shock:

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning