![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
muhaha..in seara asta l`am vazut si pe vali cu fiatu stilo.... hmm..da mi s`o parut mie sau are numai spoileru p fatza si cupola vopsita...ca nu l`am vaz in detaliu..
|
Sunt vopsite ...da galben ...dunga cu negru si perla albastra si restul argintie cu a fost inainte....cu bara fata schimbata ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Asa si neoanele ...:) Poze la sectiunea dedicata Fiat-ului
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
O noua aparitie prin Piatra Neamt...nu stiu daca sa o incadrez la kitch tuning ...ca nu am vazut-o decat din spate ...asa ca o pun aici;)
Si un Passat vazut in Iasi ... |
De cate motive ai nevoie ca sa stii unde se incadreaza? Facem un joc, gaseste 3 defecte? minim
|
Nu e vb de asta ...am vazut-o in trcere ...faceam si poza in timp ce conduceam ...deci ..no ...daca o vedeam bine ...sigur stiam unde trebe pusa ...stai cuminte....unu din defecte ar fi ca e DACIA....restul pe parcurs...sa o mai torn prin oras:)
|
Quote:
o fi muncit bietul om la masina.. (nu proprietarul) dar totusi.. nu iti bati joc de o masina... proprietarul..din cate am vazut.. a reusit sa faca "tuning" cu cateva elemente cromate.. care nu au nici o legatura cu trasaturile sau liniile masinii..ca sa nu mai vb de eleganta.. dar nah.. gusturile.. nu se discuta.. dar..te c.. in fine.. :D stiti si voi cum e ;) :lemon: .... are o grila imensa.. absolut oribila.. nici nu merita sa vb despre ea :P hai..la mai multe poze... salutari |
|
ce tareeee.... dar ce mashina avea reporterul ala de incerca sa se tina dupa ei ??? =))) saracul :-p
|
Quote:
|
LA MULTI ANI 26WRC!!! Sa ne traiesti!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning