![]() |
1 Attachment(s)
bai.. voi aproape toti au luat cate ceva de pe poza asta,care din coincidenta e chiar acelasi masina si unghi... iar Focus a luat tot inafara de roti :boxing:
fiti si voi mai originali.. |
atat, ia arata-mi sefule ce-am luat ...
dp asta, si pus pe cea facuta de mine ? |
nu tu... focus a luat tot si madskilz a luat cate ceva... :blahblah:
|
1 Attachment(s)
WTF??
|
ok ok...m-ati prins...ma predau...imi era lene sa lucrez si....
anyway....ma bucur sa vad ca unii avanseaza :wink: |
1 Attachment(s)
:roll:
|
Spoiler fatza dreapta jos , cum te uiti la poza , ai uitat sa tai cum trebuie acolo :D rushinica :P
in rest pissda masina , bine ca n-ai cum sa te anunti castigator , nu se anunta nici un castigator, aveti challange`s daca n-aveti c face ... ;) si sa stiti , maine la ora 22 seara sau pana atunci , fiecare concurect TREBUIE SA-SI POSTEZE POZA .... FINALA , CEA CU CARE PARTICIPA , SA SPECIFICE CLAR CA AIA E CEA CU CARE PARTICIPA ASA CA MARSH :p LA UPDATE-URI good luck p.s : mai usor cu OT`u ca ... n-am chef de sters ... |
mah iara tu castigi .. eshti prea de tot :?
1:ma tu cu cine vbesti? 2: daca vbesti cu kickass , esti ff destept 3: n-are voie sa castige el 4: el decide .... ;) 5: e .... : / 6: intelegi tu 7: sper 8: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
:oops:
Esti zeu , sa-mi bag picioarele ... : / , sant0s |
3 Attachment(s)
:oops:
Va rog de pe acum sa faceti abstractie de usa aia ridicata , mi-e lene s-o pun la loc , trecetzi peste, va rog .. Am muncit vreo ... 3 ore jumate la dracia asta .. ummm , astept cu nerabdare multe critici , gasiti defectele ca sa pot sa le corectez p.s : MADSKILZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ CUM E TATI ?!?!?!??! :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D |
iuiuii ce te enervezi acuma pe mine :lol:
1 e super dacia ..... :lol: 2 pragu e stramb .. shi nu e in linie cu back bumperu 3 mashina face drifting cu usha deschisa ? 4 e super mijto .... :roll: 1: comentezi ?! 2: ma frec in el , asta era problema mea, pragu .. ;) 3: ti-am zis sa nu te iei de usa da esti chior 4: mersi 5: fa tu una ca asta , asemanatoare ... si vbim dupa sant0s |
Re:
Quote:
deci :) pragul ..ridica`l putin mai mult din spate :) apoi mareste spoilerul spate ca sa fie in aceeasi linie cu cel din fata si prag...apo..ca un carcotas ce sunt...iti spun ca tre sa mai lucrezi putin la oglinda ca n`ai decupat exact cum trebuie :) stii tu..totzi avem aceleasi probleme :) dupa aia..daca e sa faci putin matematica ajungi la concluzia ca eleronul ala in partea dreapta a masini (cum te uiti la ea din spate) era la limita caroseriei...dar in partea stanga iese din latimea masinii cu inca o lungime :) jentile:) pe OZ Hydra nu prea merge efectul movin`... :) trebuia sa incerci ceva cu multe spite :) se vedea mai frumos:)....stiu ..acum imi zici ca e drifting dat totusi :) la drifting nu se vad spitele atat de clar :D mai e ceva...daca vad yo bine..botul masinii este in unghi (foarte mic) si spoilerul este ..hmmm...drept :D cam atatea pentru moment :) sunt chestii minore...de detaliu dar tu ai vrut critici :) P.S. masina lui Lucian n`are si ea un motion effect :) si incearca sa bagi nishte fum la cauciucurile tale de pe spate :D EDIT..DOAMNE CATE \"EMOTIONS\" AM FOLOSIT !!!!! |
nu mai faceti mah asa mult off topic :?
|
sant0s....nu ami am timp si nici nu am avut chef sa o fak din nou....las k o sa mai incerc yo...poate te ajung...
I'm a fuck ya' up next time I catch ya' mo'fo...u fuckin' nigga' fo' life...this iz tha shizznith ma'fack'a.....U tight ass bitch....dammm....Ride or die! P fuckin' S:ce va tot luati de el mah???hai la treaba sa faceti ceva asa k m-ati enervat.....she shexxy(da' damm picture god dammit) damm P.P fuckin' S:pregatesc un passat la challenge..asta dak iese binisor.....blowwind don't kill me bro' :roll: |
1 Attachment(s)
yote madskilz alfaul meu :D pareri
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning