![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Oricum e "avion ":lol:la cat poate dacia e peste asteptarile mele.Surprizele vor veni la BTL in viitorul f.apropiat, planul e pus in aplicare si demersurile continua,urmeaza doar finalizarea;)
|
Asteptam surpriza8)..pana atunci, spor la treaba:-)
|
eu ma refeream la prietenia cu avioanele, pe care MR CAT e gelos, ca despre puterea lui BTL stim deja ca e "jar cartus'':D:D:D
|
hmmmm ce borfasi sunteti voi 2 !!!ma tine-ti in suspans!oricum BTL e cea mai tare,e cea mai originala momentan si are stilul ei aparte si medalile o confirma
Multa bafta BTL si CAT |
Va veni Bogdane surpriza vehiculata zilele acestea:D,si va fi o altfel de surpriza decat cele care le facem de zi cu zi la masini.;)
Lucica,Lucica,:Dms de tot,cuvintele nu isi mai au rostul,prietenia e cea care conteaza:D. CAT-ul "ma ataca" :lol:in leg cu surpriza ,deoarece e o colaborare cu ''Zburatoarele'' si nu cu "terestrele".oricum prieteni avem prin multe domenii:D:D |
iti pui un "actibild" cu vultur pe capota? :lol: :lol: :lol:
kiddin' ...oricum, btl e tata lor |
Quote:
glumesc - stiu ca nu poate fi pasiune mai mare decit grija pt btl |
misto. si eu am avut un aeromodel cessna 182, dar m-am intors rapid la automodele dupa ce l-am facut praf :)
|
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
@ BTL-gordini - nu ti-a trecut prin cap sa ii pui o buza dinaia acolo in fata?
|
Si misterul se va dezvaluii acummmmmmmm.:D
BTL-ul a primit un cadou f.special din partea unui f.bun prieten :lol:,Lucian;),un impatimit si totodata pasionat de aeromodelism cel mai tare din Romania la acest hobby:idea:.Cadoul primit de BTL a fost inaugurat in aceasta seara, un SITEEEEEEEE Oficial al Masinii AB-02-BTL,si din cate stiu eu singurul din Romania dedicat unei singure masini ;). Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale pt.efortul depus,usor nu a fost de facut,in rest nu mai am cuvinte:lol: www.btl.redsky.ro |
bine ca ai elucidat misterul - poti sa pui adresa site-ului la semnatura si pe urma un stiker pe luneta, dar sa nu uiti si de cel cu night shadows :D:D:D ( aici era problema mea cu btl-ul)
|
eh, da, felicitări :)
imi place site-ul, e curat si corect facut, bravo :) |
Da frumos site-ul , la fel si masina . Bafta incontinuare !
|
Multumesc Aleks si Cipri,am facut tot posibilul ca site-ul BTL-ului sa iasa cat mai bine si cei ce doresc sa vada istoria BTL au acum aceasta okazie.
|
Mos Craciun a venit mai repede pentru BTL si Mr CAT
cadoul pentru Mr CAT o sa il pun miine la topicul lui iar pentru BTL aici - sper sa fie o surpriza placuta :D:D:D http://www.btl.redsky.ro/video.html :D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning