![]() |
Re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu totusi imi pun mari sperante in masina lui Ovi si astept cu nerabdare un rezultat pe masura, dupa munca si eforturile depuse sunt sigur ca o sa fie un deliciu! Inca putina rabdare si nervi de otel dar am incredere deplina! |
Quote:
|
de 1-2 ore stau si citesc de la inceput threadul asta ...si in sfarsit am terminat !!!
concluzii sau/si pareri gratuite : 1 : posesorii de honda mint/compun/inventeaza/cred/simt multe chestii , excluzandu-i aici pe amadeus si bogdan (1.6turbo galati) , care mi s-au parut la obiect si bogdan chiar destul de corect si realist ! 2 : singurul posesor de honda care a facut performanta din cei care se cearta aici ,,,este bogdan galati 1.6 turbo si care a scos un 13.5 parca !!! 3 : in prezent , nici honda k20 dar nici opelul bas nu scot sub 14 secunde pe 402 metri! 4 : k20-ului i s-a facut mult prea multa reclama si nu cred ca e normal sa LAUDE cu masina pana cand nu scoate macar un 13.8 ! ps : atunci o sa te/va felicit ! 5 : nu sunt de acord cu toti pustii gen "roli" care au investit probabil in efectuarea reviziilor la masini ...pusti care viseaza la performanta , dar care probabil as face altceva cu eventualii bani care pot fi cheltuiti pentru a face modificari! 6 : grupa S2 la street a devenit FOARTE INTERESANTA pentru mine , de cand au aparut timpi de 13.3 mini cooper , 13.5 honda turbo samd si chiar FENOMENALUL URS ROSU DE PRAHOVA CARE BATE LA ORICE ORA UN M3 STOCK :)) . probabil ca trebuie sa va ganditi cum sa atentati la locul 1 ! honda lui marutu din cate stiu , a scos cel mai bun timp un 14.3X la arad , in rest numai scuze si probleme , deci mai este mult pana o sa aprecieze SI MAI MULTE PERSOANE INVESTITIA/MUNCA DEPUSA/PERFORMANTELE sau cum consideri :shock: felicitari inca o data bogdan galati , pentru modestie , pentru pasiune si pentru performanta pe care ai obtinut-o !!! sunt sanse mari ca anul viitor sa apar si eu la S2 cu o masina de 13.5 ,,,sau chiar mai jos ! ps : ai de departe cea mai rapida honda pentru grupa S2 !!! |
Marutzu a scos 14,3x cu k20 pe un civic de 900 kg iar Corse 13,9 cu un ep3 de 1100kg...fa legatura.....doar vorbe aruncate aiurea!!!
ps:nu uitati ca unul dintre cele mai importante lucruri la drag este piesa dintre volan si scaun! Bafta!!! |
Quote:
si da honda HD ** XXX inca are un timp 13 secunde K20 N/A |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
deci cine scoate sub 13,5xx este pe podium, cine nu, are probleme... scurt si la obiect. deja sunt multe masini potente la aceasta grupa si ma bucur nespus. pacat k se incepe cu discutii care nu-si au rostul. parerea mea. bafta tuturor.... |
Quote:
|
corsa c20xe prezenta la KOE BRASOV asteptam si masina lu marutu
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning