![]() |
Multumesc ZerO_Cool!
si acum am un citat de la un om caer s-a pierdut in topicuri : Quote:
si o intrebare a lui EvLSantOSs in legatura cu postul lui momo ! Quote:
|
2 Attachment(s)
Cu placere.
|
Are careva Lavinia - Doar eu sunt perechea ta
:? |
1 Attachment(s)
TNG am melodia dar este de o calitate nasoala...
este trasa banuiesc pe tv tuner...si se aude nasol... oricum eu tzi-o atashez |
Wu tang klan - Winter Warz + Colday - Speed of sound ... ceva de genu .. sau don`t panic ... plz !
|
1 Attachment(s)
pe mess nu rasp asa ca iti pun melodia pe forum... :lol:
|
1 Attachment(s)
a doua....
|
ptr cei care cauta filme .. muzica veche .. noua si de orice fel , programe .. etc ... www.files.lt ... am gasit site`ul aseara .. si putetzi gasii p el ...
filme , programe , jocuri muzica ... intr`un cuvant de toateee :) ... ps : n`am gasit manele .. nici gutza nici adi :( :) n joy :)) sper sa fie de ajutor .. nu`i reclama :P |
Re:
Quote:
oricum ms :wink: |
care are mix`uri sau shtie unde le gasesk pe odc .. sa`mi zica si mie sau sa le puna ... gen disco tineretului .. sau no problem .. mersii
|
nu jtitzi careva melodia aia in care canta un fraer parca tzinandu`se de nas down down down...... e house shi o pune des la radio...zicetzi`mi pls cum ii zice...tnx :wink:
|
vreau si eu shagy feat olivia .... nu mai stiu exact cum se numea :D
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
hmmm :) adriana , vad ca arunci cu melodii in stanga si-n dreapta :D
ajuta-ma si pe mine plz :P sean paul-we`ll be burnin roger sanchez-te quiero blaque ivory-i`m good(honey ost) olivia-so sexy sean paul feat. nina sky-connection blue nature-love or die brandy feat. posta boy-i`ll do anything for you r.kelly feat. wisin and yandell-burn it up ciara feat. r.kelly-next to you sunset strippers-falling stars the disco boys feat.mandfred ma-for you daniel hope feat. paul king - love&pride eric pryds feat. steve angello-woz not woz freeloaders feat.the real thin-so much love to give cosmic gate feat. jan johnston-i feel wonderful dj tatana feat. pee-all that i feel alex megane-hurrincane dj merlin feat dj c-bass-the human spirit sander & pholus-love lights dave 2002 pres. the aviator-let you go encee-sansibar ayu-appears(kyau cs albert rmx) sean callery-24\"-the longest day(armin van buuren rmx) massive attack-inertia creeps ce zici ? :) ma rezolvi ? :D macar o parte din ele .. plz :D |
3 Attachment(s)
o sa incerc sa te ajut. :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning