![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
smechera semnatura CONI :lol:
|
Azi, numai cat am stat eu acasa, 5 accidente pe Toamnei...stiti voi unde se "pupa" masinile pe aici! :)
|
Azi dimineata in Faget un TIR s-a proptit intr-o masina de gunoi care oprise sa treaca ambulanta...
|
Ieri un accident pe drumu de poiana. In primu ac de par de stanga dupa ce se termina zona luminata a intrat o masina in parapet. Eu am ajuns cu cateva ore dupa accident si nu mai era nicio masina. Impactul a avut loc la o viteza foarte mare (masina venind de sus) deoarece a fost rupt parapetul pe o bucata destul de mare iar dupa parapet au fost rupt cativa brazi.
|
Quote:
|
Nu a ajuns in viraj. S-a dus drept pe franare. Ori avea abs ori n-a franat deloc. Iar ca sa spargi ditamai parapetu iti trebe o viteza destul de maricica :)
|
3 Attachment(s)
Azi pe Vlahuta
|
Destul de urat! Dar bine ca e toata lumea in picioare! :)
|
Acum o ora in Prejmer un Peugeot si inca o masina facute cam varza cel putin Peogeotul.. e mazga pe jos in aceeasi curba m-a furat si pe mine putin de spate. astia unul din ei cred ca a pierdut controlu si s-au izbit. Peugeotul respectiv e cam paguba totala
|
Langa Harman Bimmer seria 3 80% bagata sub un autobuz codreanu si impinsa in sant. Am ajuns acolo la cateva secunde dupa accident si cand eram pe la Zizin au trecut pe langa noi 3 masini SMURD o ambulanta si o masina de pompieri deci grav e putin spus. N-am poze deoarece peisajul era prea macabru :rolleyes2
|
|
Azi a ars un golf3 in racadau . nashpa ..
|
Nashpa,nashpa...mai ales daca nu avea casco!
|
Golful 3, e mai vechi de 10 ani, nu? Ca la o vechime mai mare de 10 ani nu se mai face casco...:)
|
Atunci chiar naspa!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning