Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

RIcKO 21-10-11 21:44

Re: E36 - DARTH VADER

Quote:

Originally Posted by gh3atzza (Post 4661085)
Sal Ricko!
felicitari pt.pisicutza! ma bucur foarte tare k a ajuns pe maini bune chiar ma gandeam cand am vandut-o imi venea sa inapoiez banii si sa o iau inapoi... ,ma intrebam oare ce se va alege de ea...k eu am tinut foarte mult la masina asta...prima masina,inscrisa de mine.... bafta cu proiectul;)

:D:D

Sal , chiar ma intrebam daca , fostul propietar e user 4T , ma bucur ca ai postat aici , daca ma pun acum sa imi aduc aminte ce nervi am avut cand s-a demontat de pe masina si ca i-am umplut frigiderul aluia care a bagat o tona de suruburi in masina :)))...in fine a trecut :)),,,,nu cred ca o mai recunosteai acum daca o mai vedeai pe strada :D,,,,astept si eu primavara sa ma dau putin la ea ca inca nu am incercat-o inca , merci mult de urare , ne auzim bafta :D

Bmw.7000 ---- merci mult :D

vali vtk 22-10-11 17:10

2 Attachment(s)
La 6cm sigur o sa trebuiasca sa refacipasajele .Atasez reglajele de fabrica ca sa iti faci idee cat poti jongla cu camberul.oricum nu iti face sperante ca scapi doar cu reglaj din brate. Rapotul bratelor cand modifici camberul ochiometric este de 3 la 1 adica daca vrei sa castigi 1cm in interior la varful anvelopei va trebui sa scoti in exterior la baza anvelopei circa 3cm.Valori prea mari ale camberului vor duce la o uzura pronuntata a cauciucurilor pe interior si nu cred ca ai cumparat masina sa o cari pe platfoma.

RIcKO 22-10-11 17:27

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 4662199)
La 6cm sigur o sa trebuiasca sa refacipasajele .Atasez reglajele de fabrica ca sa iti faci idee cat poti jongla cu camberul.oricum nu iti face sperante ca scapi doar cu reglaj din brate. Rapotul bratelor cand modifici camberul ochiometric este de 3 la 1 adica daca vrei sa castigi 1cm in interior la varful anvelopei va trebui sa scoti in exterior la baza anvelopei circa 3cm.Valori prea mari ale camberului vor duce la o uzura pronuntata a cauciucurilor pe interior si nu cred ca ai cumparat masina sa o cari pe platfoma.

Sal , merci mult de grafic , eu nu am zis ca o rezolv doar din bratele reglabile ci si din roluit , doar ca nu vreau sa tai sau sa modific aripile , nu stiu daca sunt chiar 6 cm acolo , pt ca janta a fost pusa asa pt o poza , masina nu a fost coborata de tot sa se aseze de tot plus ca daca ramane putin buza jantei in afara nu e problema desi as prefera sa fie la linie cu aripa , eu nu sunt in tara momentan iar masuratoarea a fost facuta de un prieten , am primit ceva poze sa imi fac idee printre care si cea pe care o atasez acum cu o distanta de aproximativ 4 cm ...3,5 cam asa ....pana in primavara ce vin acasa ma gandesc la o solutie cat mai convenabila pt mine sa pot monta jantele , mai sunt si alte alternative gen modificat et si etc , dar un lucru e sigur ca nu vreau sa tai sau sa pun fibra pe aripi , consumul de cauciucuri nu ar fi o problema pt ca nu cred ca voi rula doar cu jantele astea ( nu ca nu mi-as dorii ) , drumurile sunt cum sunt si le pretuiesc prea mult sa imi bat joc de ele , multumesc pt grafice si sfat , bafta

sprinter 22-10-11 18:20

Poti scoate la capat 11J chiar decent fara batai mari de cap, trebuie gandit de 10 ori si facut o data, se poate fara camber arms.

RIcKO 22-10-11 18:23

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 4662293)
Poti scoate la capat 11J chiar decent fara batai mari de cap, trebuie gandit de 10 ori si facut o data, se poate fara camber arms.

Poate ma lovesti cu un pm la ce idee ai , ms

Sincer , prefer si camber arms :P

Maniak22 22-10-11 18:34

Acel 11J cu 11.5 cm buza dupa cum spune motzu ca e... nu atinge in telescop fara distantiere ? am vazut 11.5J cu 11 cm buza si era o distanta de ordinul milimetrilor. Evident ca tot pe pisica coupe.

RIcKO 22-10-11 18:39

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4662327)
Acel 11J cu 11.5 cm buza dupa cum spune motzu ca e... nu atinge in telescop fara distantiere ? am vazut 11.5J cu 11 cm buza si era o distanta de ordinul milimetrilor. Evident ca tot pe pisica coupe.

intra 1 deget dupa ....

Maniak22 22-10-11 18:47

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4662335)
intra 1 deget dupa ....

Atunci e super..... si la ce firma de suspensie te-ai gandit sa iei pe viitor sau nu te-ai hotarat inca ?

RIcKO 22-10-11 18:55

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4662343)
Atunci e super..... si la ce firma de suspensie te-ai gandit sa iei pe viitor sau nu te-ai hotarat inca ?

Mi-a fost recomandata D2

gh3atzza 22-10-11 19:59

Sigur nu o mai recunosteam pe strada daca as fii vazut-o....k e schimbata radical.mie mi-au zis baietii k au mai vb pe forum cu tine si k arata schimbata.eu n-am investit asa multi bani k tine in ea dar niciodata nu mi-am batut joc de ea adica sa o las in paragina.s-a stricat vreodata ceva la ea am schimbat si toate schimburile de ulei la timp si numai Castrol adica din punct de vedere al motorului era in mintile lui si pe la directie era totul bun! poate ne intalnim vreodata sa o mai vad si eu 'live' :P oricum eu o sa mai intru sa mai vad poze postate! salut numai bn!

RIcKO 22-10-11 20:13

Quote:

Originally Posted by gh3atzza (Post 4662449)
Sigur nu o mai recunosteam pe strada daca as fii vazut-o....k e schimbata radical.mie mi-au zis baietii k au mai vb pe forum cu tine si k arata schimbata.eu n-am investit asa multi bani k tine in ea dar niciodata nu mi-am batut joc de ea adica sa o las in paragina.s-a stricat vreodata ceva la ea am schimbat si toate schimburile de ulei la timp si numai Castrol adica din punct de vedere al motorului era in mintile lui si pe la directie era totul bun! poate ne intalnim vreodata sa o mai vad si eu 'live' :P oricum eu o sa mai intru sa mai vad poze postate! salut numai bn!

Apreciez !!! , ai PM,

xxdadixx 23-10-11 12:14

Felicitari pt jante si nervi de otel, o sa ai nevoie.

RIcKO 23-10-11 12:29

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4663582)
Felicitari pt jante si nervi de otel, o sa ai nevoie.

Multumesc , ce a fost mai greu a trecut , sa vad jantele sus si gata !!!!

motzu 23-10-11 13:09

le pune si fara aripi si tot le pune la cum il stiu pe ricko:)))))))
jantele astea au fost visu lui:D
fa banii acolo ;)

GJ 64 GAB 27-10-11 10:50

1 Attachment(s)
Ricko..

All times are GMT +2. The time now is 05:49.

- Copyright 2026 4Tuning