![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Quote:
:D:D Sal , chiar ma intrebam daca , fostul propietar e user 4T , ma bucur ca ai postat aici , daca ma pun acum sa imi aduc aminte ce nervi am avut cand s-a demontat de pe masina si ca i-am umplut frigiderul aluia care a bagat o tona de suruburi in masina :)))...in fine a trecut :)),,,,nu cred ca o mai recunosteai acum daca o mai vedeai pe strada :D,,,,astept si eu primavara sa ma dau putin la ea ca inca nu am incercat-o inca , merci mult de urare , ne auzim bafta :D Bmw.7000 ---- merci mult :D |
2 Attachment(s)
La 6cm sigur o sa trebuiasca sa refacipasajele .Atasez reglajele de fabrica ca sa iti faci idee cat poti jongla cu camberul.oricum nu iti face sperante ca scapi doar cu reglaj din brate. Rapotul bratelor cand modifici camberul ochiometric este de 3 la 1 adica daca vrei sa castigi 1cm in interior la varful anvelopei va trebui sa scoti in exterior la baza anvelopei circa 3cm.Valori prea mari ale camberului vor duce la o uzura pronuntata a cauciucurilor pe interior si nu cred ca ai cumparat masina sa o cari pe platfoma.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Poti scoate la capat 11J chiar decent fara batai mari de cap, trebuie gandit de 10 ori si facut o data, se poate fara camber arms.
|
Quote:
Sincer , prefer si camber arms :P |
Acel 11J cu 11.5 cm buza dupa cum spune motzu ca e... nu atinge in telescop fara distantiere ? am vazut 11.5J cu 11 cm buza si era o distanta de ordinul milimetrilor. Evident ca tot pe pisica coupe.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sigur nu o mai recunosteam pe strada daca as fii vazut-o....k e schimbata radical.mie mi-au zis baietii k au mai vb pe forum cu tine si k arata schimbata.eu n-am investit asa multi bani k tine in ea dar niciodata nu mi-am batut joc de ea adica sa o las in paragina.s-a stricat vreodata ceva la ea am schimbat si toate schimburile de ulei la timp si numai Castrol adica din punct de vedere al motorului era in mintile lui si pe la directie era totul bun! poate ne intalnim vreodata sa o mai vad si eu 'live' :P oricum eu o sa mai intru sa mai vad poze postate! salut numai bn!
|
Quote:
Apreciez !!! , ai PM, |
Felicitari pt jante si nervi de otel, o sa ai nevoie.
|
Quote:
|
le pune si fara aripi si tot le pune la cum il stiu pe ricko:)))))))
jantele astea au fost visu lui:D fa banii acolo ;) |
1 Attachment(s)
Ricko..
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning