![]() |
Re: CUSTOM AREA!
Pe DX, unul care modifica
|
Si o face tare bine...:shock:
|
19 Attachment(s)
|
O fi ea aproape 200 dar jantele alea mie nu imi plac...
|
4 Attachment(s)
Quote:
O transformare de la stock la rally: |
Si arata intr-un mare fel..
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
OFF: Cam 100 euro e prețul real. Restul e 'manopera'. Îmi place modelul jantei fiind toată din aluminium nu doar inelul și restu rășină (cum sunt majoritatea).
Însă vorba lui FED, mergea ceva mai OLD, cum a pus raidou. ON: Tot eBay, asta e mai ieftin pentru radu ! :twisted: Opel Omega 3000 24V |
Pfoai de capul meu cum arata Omega asta ! :shock: Am mai vazut conversii dinastea atat la Omega cat si la Audi V8 modele care se gasesc doar in versiuni racing.Arata exxxxxxtrem de bine !
|
Quote:
Se fac foarte greu pe strung, plus ca teava de aluminiu in sine e cam scumpa... Ca sa nu mai zic de montajul lor in locul celor stock. E greu sa le faci sa se si invarta. De aici si preturile mai piperate. |
Quote:
Sa nu mai zic de omega asta...pai la 400euro imi iau omega 1:1...sa fim seriosi... Sunt realizari frumoase, imi plac si mi-ar placea sa le am si eu pe toate asa, dar ma enervez cand vad preturile alea exorbitante...:evil: |
2 Attachment(s)
Renault Megane R26-R - Otto
Attachment 2294350 Renault Megane Trophy - Solido Attachment 2294351 How cool is that?! :> |
Beton cu jantele alea 8)
|
15 Attachment(s)
Au început băieții să modifice M1-urile.
Ce zici FED, jantele astea sunt mai bine ? Attachment 2294778Attachment 2294779Attachment 2294780 Attachment 2294781Attachment 2294782Attachment 2294783Attachment 2294784 Am trăit să o văd și pe asta. Un Rolls Royce cu jante custom... |
Alex...
That's what I'm talkin' about ! perfecte jantele alea cu fagurele ala...:yikes::dribble::shock: asa da...! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning