![]() |
Re: Onesti
Salutare oameni din Onesti!Spre rusinea mea nu am stiut de acest grup pana acum!Dar cred ca mai bine mai tarziu decat niciodata,nu?Salutare si hai sa facem ceva pentru k lumea sa inteleaga ce inseamna tuning!:evil: Sper sa ajung la urmatoarea intalnire chiar daca nu am sa conduc eu!
|
Salut BC 79 Aga bine ai venit printre noi!! Da si tu mai multe detali despre tine...varsta...ce mashina ai...alea alea...bFt
|
Ok!Sunt din Onesti, detin un Renault megane II hatcback si ma bucur ca v-am gasit!
P.S. Cum pun si eu o poza la nickul meu? P.S.2 Mai greu dar am gasit cum!!!!!Sorry!:-P |
Quote:
|
Bine ai venit printre noi BC79AGA! Speram sa te simti bine alaturi de noi :)
|
Bine ai venit printre noi BC-79-AGA....te asteptam pe la intalniri!!!
|
Bine ai venit BC79AGA.......sper ca vii cu masina ta la urmatoarea intalnire:D
|
Poate scoti si tu BMW`u ala al tau din garaj odata Laurentiu :D
|
Quote:
Deci ,ptr totzi , urmatoarea intalnire va fi pe 17...asteptam idei ptr locatzie... |
Dexter ziceai tu ca ai gasit un loc inafara orasului.. ;) mai e valabil?
|
Da dexter tu te laudai ca ai gasit un loc inafara orasului spre Tg Ocna , unde incap cam 20 de mashini....zine si noua despre ea..
|
Welcome printre noi BC79AGA .stai linistit ca mai sunt o gramada care nu conduc.printre care si eu ..da distractie tot e :).ar fi mai mijto in afara orasului.:).da pana la urma pe cat ne intaltim....ca fiecare are cate o data si un loc :-??
|
Quote:
|
sal'tare AGA!!! ramane tot la axy in parcare (zic yo)
|
da rulllzzz...dak nu gasim alta locatzie ne intalnim la axy...bft
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning