Re: B 89 Wrc
Quote:
Originally Posted by UniculSGM
(Post 1621291)
Imi pare rau ca a disparut nostalgia Daciei 13XX, dar totodata imi pare bine ca a ramas pasiunea care o sa se regaseasca in urmatoarea masina ;)
|
Imi place ce am vazut la Buzau , dar se vede ca mai ai de munca fiindca tu zisesei ca ai pus-o cu 5 zile inainte de Buzau , oricum spor la treaba si vezi cum faci acu sa devii legenda si la clasa ursuleti 250+ Hp. Bafta
Pt WRC ma bucur ca am apucat sa o vad si io la Buzau , a avut o retragere in glorie :) Asta este , dar cei care zic ca nu merita vanduta nu prea au dreptate , un om in viata incearca sa se ridice cat mai sus , poate Florin a gasit ceva mai bun , doar nu era sa ramana cu dacia toata viata ca probabil banii care ii lua pe masina ii ajungeau sa mai puna peste sa isi ia altceva . Daca nu merita vanduta de ce nu s-a aruncat nimeni cu banu daca toata lumea o considera "piesa de muzeu" nu zic ca nu era si nu o sa ramana . Bafta Florine e de laudat ce ai facut si tu si ce a facut si Robert SGM . Acu sa vedem cu ce iesi la rampa:twisted: Fa-ne o surpriza
|