![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
|
Quote:
|
nu am avut somn si ti`am urmarit topicul cap-coada,ce pot spune decat FELICITARI!!!! cuvintele de lauda nu`si mai au rostul,deja ce ai realizat din aceasta masina spune tot,si cred ca "ea" te lauda cel mai mult pt cum "o ingijesti"............bafta si sa ne auzim cu bine....
|
2 Attachment(s)
Mersiiii acum sunt si eu pe ultima suta de metri, s-a lucrat intens la pregatit si vopsit in ultimele doua saptamani, facuta treaba ca la carte sa iasa tipla masina.. pe marti miercuri o sa fie gata, sper :D (LSB Teaser in poza 2)
Am gasit o poza de "arhiva" de la meetul din Valcea de acum 2 ani cu masinile noastre una langa alta. Bine ca nu mi se vede spatele masinii ca era dubios rau pe vremea aia :)) Abia astept sa fie gata si a ta, sa le punem inca o data una langa alta la pozat, albastrelele :lol: |
Quote:
daca esti gata pana in week-end....este posibil sa vin la SB...de poze ma ocup eu :P de suc si seminte te ocupi tu :))..... |
Superb interiorul,superbe jantele...imi plac suruburile aurii de la jante,cred ca pe dastea merg si eu cand schimb setul.
Felicitari,si...astept poza cu ,,cardul'' intre aripa si guma :-) |
10 Attachment(s)
the smurf paint job done!:-P
|
Quote:
|
Vai ca abia astept sa o vad la final si sa ma plimb cu ea putin... inca o zi si e gataaa. Nu stiu cum o sa dorm la noapte :)) sigur o sa ma uit la pozele astea pana dimineata :rolleyes2 A iesit supeeer vopseaua.
|
Impecabila ... dupa un polish poti sa iti faci freza in ea :lol: Great JOB !
|
Quote:
oohhhooooooo asa da!!!!!! felicitari boss.....asta da culoare...imi place!!!!! |
chiar arata foarte bine.si culoare o alegere buna.
|
Quote:
astept sa o vad gata :) spor la treaba |
4 Attachment(s)
finished
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |